0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το συγκεκριμένοκουτάκι αφοράμόνο αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ συμπληρώσει 24 ή 40 μήνες προυπηρεσία
Μίλησα με μια συνάδελφό μου που δουλεύει στο υπουργείο παιδείας και μου είπε ότι στο 24μηνο δεν θα διορίζονται όλοι αλλά και εκεί θα παίρνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό το οποίο ακόμη δεν έχει καθοριστεί.(Γι'αυτό στην εγκύκλιο αναφέρει σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας).
το συγκεκριμένο κουτάκι αφορά μόνο αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ συμπληρώσει 24 ή 40 μήνες προυπηρεσία. δεν αφορά εσένα που θα φύγεις πρώτη φορά αναπληρώτρια.
Ειμαι μέλος στην Π.Ε.Α και πριν λίγο είδα στο site ότι :σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΥπΕΠΘ, όσοι εντάσονται και σους δύο πίνακες κατάταξης (40μηνο, 24μηνο) μπορούν να δηλώσουν και τους δύο.Επίσης,θα ακολουθήσει εγκύκλιος μονίμων διορισμών όπου θα καθορίζονται όλα με βεβαιότητα και σαφήνεια. Το σχέδιο νόμου που αναφέρεται στην εγκύκλιο είναι προσωρινό.Τέλος, το σύστημα για τις αιτήσεις των αναπληρωτών θα ανοίξει αργά το μεσημέρι ή αύριο.
Εκτος κι αν δεν ειναι κλειστο το 24μηνο και περνας αμεσως με το 40 τοις εκατο......
Πριν απο λίγο επέστρεψα απο την
εργατικοτατοι οι υπαλληλοι εκει...εμεις που δεν εχουμε 24 μηνες...αλλα εχουμε επτυχια σε Ασεπ...δε θα τσεκαρουμε τα κουτακια σε ποιο διαγωνισμο εχουμε περασει;ουτε το κουτακι με το 24 μηνο;ρωτησατε μηπως για αυτο;
Οι δευτεροβάθμιες έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις επικείμενες αλλαγές τύπου 24μηνου και 40μηνου.
[Λογικά πρέπει να τους πάρει όλους.αλλιώς θα υπάρχει αλληλοεπικάλυψη 24μηνου και 40 τοις εκατό με αποτέλεσμα το 24μηνο να μην διορίζεται επιπλέον του 60-40 τοις εκατό.