0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tempo, αυτό κατάλαβα κι εγώ.Είδαν ,όπως φαίνεται, ότι οι ανάγκες της υπηρεσίας για φέτος επιβάλλουν να διοριστούν όλοι όσοι έχουν αυτές τις προϋποθέσεις . Του χρόνου θα δούμε .
Από τη στιγμή που από του χρόνου μειώνεται ο αριθμός των διορισμών μέσω ασεπ δεν θα πρέπει να πάρει αρκετούς 24μηνίτες?εκτός αν οι ανάγκες τις υπηρεσίας είναι ελάχιστες (πράγμα μάλλον απίθανο).
Θα διορισθούν φέτος όλοι οι 24μηνίτες που έχουν επιτυχία σε ασεπ.
Και στις ειδικοτητες οπου δεν υπαρχουν 24μηνιτες (ή λιγοι) γιατι μειωσαν τις θεσεις του 60% απο ασεπ?? .... ο ασχημος που εβαλαν??
Είδα ότι υπάρχουν τα παρακάτω δύο σχόλια που αν κρίνω σωστά και τα δύο απευθύνονται σε μένα.1οΠαράθεση από: palelos στις Ιουνίου 26, 2008, 06:34:09 pmTi θέλεις να πεις mat? Πάτησες ποτέ σου σε συνέλευση της ΠΕΑ? Ο πίνακας ΠΕ10 όταν διορίζει με 12,511 μόρια δηλαδή με 3-4 χρόνια σε Σ.Δ.Ε ή σε κανονικά σχολεία ή με 2 χρόνια (1 αναπλήρωσης και 1 ωρομισθίας) δεν θα ήταν παράλογο να θέλουμε να μπούμε σε κλειστή ρύθμιση ως κλάδος? Σε κάθε ρύθμιση είναι λογικό αλλά και επόμενο να μην περιλαμβάνεται ο ίδιος αριθμός ατόμων αλλά να παίζει ειδικότητα με ειδικότητα. Εάν το 30μηνο δεν ήταν πέραν των ποσοστών ο πίνακας θα ήταν σε θέση να διορίσει με 12,511 μόρια? Αλλά ξέχασα..... με 1194 μηνύματα στο forum εσύ πρέπει να έχεις on-line σύνδεση και 2οΠαράθεση από: marias στις Ιουνίου 27, 2008, 08:57:56 am Γίνε λίγο πιο σαφής. Διαφωνείς με τους επιπλέον διορισμούς : Ο πίνακας ΠΕ10 όταν διορίζει με 12,511 μόρια δηλαδή με 3-4 χρόνια σε Σ.Δ.Ε ή σε κανονικά σχολεία ή με 2 χρόνια (1 αναπλήρωσης και 1 ωρομισθίας) δεν θα ήταν παράλογο να θέλουμε να μπούμε σε κλειστή ρύθμιση ως κλάδος?; (Οι Νομικοί το γνωρίζεις ότι διορίζονται με μία χρονιά ΣΔΕ που μεταφράζεται σε 2,5 μόρια);Ή συμφωνείς: Εάν το 30μηνο δεν ήταν πέραν των ποσοστών ο πίνακας θα ήταν σε θέση να διορίσει με 12,511 μόρια? Και κάτι τελευταίο. Ο αριθμός των διορισθέντων κοινωνιολόγων από τον πίνακα, -4 άτομα τον χρόνο-από δω και πέρα-, σε ικανοποιεί; Θα απαντήσω στο καθένα ξεχωριστά και ξεκινώ από το 1οpalelos στο μήνυμα μου δεν λέω τίποτα παραπάνω ή παρακάτω από αυτό που γράφω. 30μηνο Κοινωνιολόγοι δεν υπήρχαν αλλά διορίστηκαν.- Στις προσβολές και την ειρωνεία με την οποία μου απευθύνεσαι δεν απαντώ γιατί δεν είμαι από εκείνους που αρέσκονται ή βολεύονται να δημιουργούν εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ ανθρώπων που διεκδικούν το δικαίωμα τους στην εργασία και δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο παιχνίδι αυτό.Εσύ ειρωνεύεσαι όταν γράφεις 30μηνο Κοινωνιολόγοι δεν υπήρχαν αλλά διορίστηκαν.- Τι σημαίνει το .- ?θεωρείς ειρωνία τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να αποκτήσει 12,511 μόρια? Το δικαίωμα στην εργασία είναι σεβαστό αλλά στην ασπαίτε μάλλον δεν εμπέδωσες όσο θα έπρεπε τα χαρακτηριστικά του ηγέτη, μάλλον εμπέδωσες τα χαρακτηριστικά του παρτάκια .Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί θίχτηκες όταν ανέφερα για Σ.Δ.Ε, τα κανονικά τα σχολεία και τα 2 χρόνια (1 αναπλήρωσης + 1 ωρομισθίας).Μήπως δούλεψες σε Σ.Δ.Ε ή σε συναφή σχολεία όπου αξιολογούσαν την σειρά κατάταξης με κριτήριο την συνέντευξη?Μήπως θα ήθελες με μια χρονιά ωρομισθίας σε Σ.Δ.Ε όπως έχουν αναφέρει να ήσουν σε θέση να μονιμοποιηθείς? Στο δεύτερο μήνυμα της marias που μάλλον πάλι σε μένα απευθύνεται έχω να πω τα εξής:Θα ήθελα καταρχήν ένα και μόνο ένα σύστημα διορισμών που θα αντιμετωπίζει όλους τους υποψήφιους με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Επίσης θα ήθελα περισσότερους διορισμούς που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος για προσωπικό. Αν δεν υπήρχε το καθεστώς της ομηρίας με την ωρομισθία και την αναπλήρωση ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Με βάση αυτή τη τοποθέτηση μου δεν έχει νόημα να σου πω αν είμαι ευχαριστημένη με τον αριθμό των διοριστέων είτε από τους πίνακες αναπληρωτών κτλ κατηγορίες, είτε από το διαγωνισμό.
Ti θέλεις να πεις mat? Πάτησες ποτέ σου σε συνέλευση της ΠΕΑ? Ο πίνακας ΠΕ10 όταν διορίζει με 12,511 μόρια δηλαδή με 3-4 χρόνια σε Σ.Δ.Ε ή σε κανονικά σχολεία ή με 2 χρόνια (1 αναπλήρωσης και 1 ωρομισθίας) δεν θα ήταν παράλογο να θέλουμε να μπούμε σε κλειστή ρύθμιση ως κλάδος? Σε κάθε ρύθμιση είναι λογικό αλλά και επόμενο να μην περιλαμβάνεται ο ίδιος αριθμός ατόμων αλλά να παίζει ειδικότητα με ειδικότητα. Εάν το 30μηνο δεν ήταν πέραν των ποσοστών ο πίνακας θα ήταν σε θέση να διορίσει με 12,511 μόρια? Αλλά ξέχασα..... με 1194 μηνύματα στο forum εσύ πρέπει να έχεις on-line σύνδεση
Γίνε λίγο πιο σαφής. Διαφωνείς με τους επιπλέον διορισμούς : Ο πίνακας ΠΕ10 όταν διορίζει με 12,511 μόρια δηλαδή με 3-4 χρόνια σε Σ.Δ.Ε ή σε κανονικά σχολεία ή με 2 χρόνια (1 αναπλήρωσης και 1 ωρομισθίας) δεν θα ήταν παράλογο να θέλουμε να μπούμε σε κλειστή ρύθμιση ως κλάδος?; (Οι Νομικοί το γνωρίζεις ότι διορίζονται με μία χρονιά ΣΔΕ που μεταφράζεται σε 2,5 μόρια);Ή συμφωνείς: Εάν το 30μηνο δεν ήταν πέραν των ποσοστών ο πίνακας θα ήταν σε θέση να διορίσει με 12,511 μόρια? Και κάτι τελευταίο. Ο αριθμός των διορισθέντων κοινωνιολόγων από τον πίνακα, -4 άτομα τον χρόνο-από δω και πέρα-, σε ικανοποιεί;