0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο θα κατέβει η βάση διορισμού με το 40% για τους φιλολόγους?
ROZY4 αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει (αν ανήκεις στην κατηγορία 24μηνο+ΑΣΕΠ αλλά και στο 40% να σε υπολογίζουν με το 40%) γιατί η ρύθμιση μιλάει για επιπλέον διορισμούς.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 28, 2008, 11:43:19 am ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα η ιστορια των προηγουμενων ετων τί εχει δειξει;
ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα
οι μόνοι ριγμένοι είναι οι ασεπίτες οι οποίοι βλέπουν τις θέσεις τους συνεχώς να μειώνονται.μόναδική ελπίδα είναι η κατάργηση του 40 τοις εκατό κάτι το οποίο εκρεμμεί στα διοικητικά δικαστήρια και τον Αρειο Πάγο.προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί μετά από όσες προσφυγές έχουν γίνει και τις ήδη θετικές εισηγήσεις κατ αρχάς των δικαστηρίων.επειδη όμως δεν είναι απόλυτα σίγουρο θεωρώ ότι όλοι σας πρέπει να κάνετε την προσπάθεια σας διαβάζοντας για τον ασεπ,με αξιοπρέπεια χωρία παράλληλα να φυτοποιηθείτε εντός ενός δωματίου και πιστέυω ότι οι δικαστικοί αγώνες που έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια θα αποδώσουν άμεσα καρπούς για να καταργηθεί επιτέλους το 40 τοις εκατό το οποίο πλέον δεν έχει κα κανένα νόημα ύπαρξης.η ζωή δεν είναι μόνο ασεπ,σιγά και τα πολλά χρόνια που θα ζήσουμε.η προσωπική στάση του καθενός απέναντι σε αυτά που γίνονται τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βρούμε τις λαμογιές μας μπροστά μας.
η ζωή δεν είναι μόνο ασεπ,σιγά και τα πολλά χρόνια που θα ζήσουμε.η προσωπική στάση του καθενός απέναντι σε αυτά που γίνονται τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βρούμε τις λαμογιές μας μπροστά μας.
υπερβάλλεις.απλά κάποιοι προσφύγαμε στα διακαστήρια για όλα αυτά που έχουν γίνει.τίποτα παραπάνω.αναφέρω τα περιστατικά περισσότερο προς ενημέρωση των νεότερων.ξέρω ότι ίσως κάποιες φορές γίνεται κουραστικό και ζητώ συγγνώμη γι αυτό αλλά δεν έχουμε καμια δικομανία.