0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
rozy4:παιδια, το νομοσχεδιο δεν αναφερει πουθενα ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. μη σπερνουμε ψευδεις αναφορες ή φημεςCHRISOYLA: Έχω μια απορία - επιφυλακτικότητα. Στη συνέντευξη τύπου του Λυκουρέντζου διάβασα ότι "θεσμοθετείται μέγιστος χρόνος παραμονής στον πίνακα του 24μηνου". Αυτή ήταν και η δήλωση που είχε κάνει και το Μάιο, όταν η ρύθμιση είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά.Όταν βγήκε το ν/σ ευτυχώς δεν υπήρχε μέσα αυτή η διατύπωση, αλλά τώρα το ξαναθέτειΜα εδώ δε βλέπω να έσπειρε κανείς φήμες ή ψευδείς κι αλλοπρόσαλλες αναφορές εκτός από τον Λυκουρέντζο! Είναι πασιφανές! Δεν το βλέπετε κι εσείς;
ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 40%; ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ 24ΜΗΝΟ 'Η 40%!
Παράθεση από: lasard στις Ιουλίου 17, 2008, 01:08:28 pmΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 40%; ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ 24ΜΗΝΟ 'Η 40%!Αν δεν διορίζονται με το 24μηνο , λογικά μετά θα πάνε με το 40%Απλά , το 24μηνο θα έχει καλύτερες τοποθετήσεις μια και προηγείται.
παιδια μια ερώτηση: Όσοι δεν έχουν ποτέ ασεπ αλλά έχουν συμπληρώσει το 24μηνο δε διορίζονται δλδ αυτόματα? Πρέπει απαράιτητα ναχεις δώσει ασεπ και μαλιστα επιτυχώς για να διοριστείς μόνιμος
Παράθεση από: nantiaf στις Ιουλίου 17, 2008, 01:30:12 pmπαιδια μια ερώτηση: Όσοι δεν έχουν ποτέ ασεπ αλλά έχουν συμπληρώσει το 24μηνο δε διορίζονται δλδ αυτόματα? Πρέπει απαράιτητα ναχεις δώσει ασεπ και μαλιστα επιτυχώς για να διοριστείς μόνιμοςΝαι. Εκτός αν ανήκεις σε κλάδο για τον οποίο δεν προκηρύσσεται ΑΣΕΠ.