0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρεμπιπτόντως... έχω υπόψη μου άτομο που πιθανότατα διορίζεται φέτος με το 40% χωρίς να έχει καν δώσει-όχι να έχει επιτύχει- Ασέπ, μόνο με μόρια ωρομισθίας.
τύχες είναι να υπάρχουν άτομα που παίρνουν κάθε χρόνο ωρομισθία σε δυσπρόσιτο?
......Αλλά οταν βλεπω οτι δεν ειναι πρωτοι σ'εκεινον τον πινακα, τοτε τους εδωσαν ΠΔΣ σε δυσπροσιτο και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι... ειδικα οταν εγω ημουν ΑΠΟ ΠΑΝΩ τους στον πινακα και ειχα δηλωσει πρωτα ολα τα δυσπροσιτα!
'Eτσι είναι! Τώρα με τη νέα μας ρύθμιση 24 μήνες + 1 επιτυχία ΑΣΕΠ, πρέπει να μας βγάλουν διαφανή πίνακα επιτυχόντων ΑΣΕΠ 1998 γιατί πώς θα τσεκάρουμε αν κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι μια φορά επιτυχών το 1998; Υπάρχει άλλος τρόπος εφαρμογής της διαφάνειας;
Οι πίνακες αρχίζουν σιγά να καταλαμβάνονται από τρίτεκνους οι οποίοι αργα και μεθοδικά έχουν αφήσει πίσω πολλούς μα πολλούς.με μια αρκετά λεπτομερή ματιά στον ενιαίο πίνακα διορισμών φαίνεται ότι υπάρχουν περίπου 32 άτομα με προυπηρεσίες μεγαλύτερες των 24 μηνών.το παράδοξο είναι ότι οι 18 από αυτούς δεν έδωσαν ποτέ τους ασεπ.τα συμπεράσματα δικά σας.
'Eχει κυκλοφορήσει η ψευδής φήμη από παλιά ό,τι έχουν διοριστεί όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ 1998 .