0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι στους μόνιμους διορισμόυς η αναλογία ήταν έτσι γιατί οι 2 από ΑΕΙ αρνήθηκαν να πάμε γιατί προτίμησαν τη δευτεροβάθμια και έμειναν κενές οι θέσεις...όσον αφορά τους αναπληρωτές δεν γνωρίζω πάρτε τηλέφωνο να μάθετε
Παράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 05:26:39 pmήθελα ρωτήσω αν έχουν καλέσει θεολόγους στα Εκκλησιαστικα Σχολεία ,επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει εξαρχής το θέμα και δεν γνωριζω τι έχει προηγηθεί.Επίσης είδα οτι θα πάρουν 27 αναπληρωτες εκπαιδευτικους κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ16 και ΠΕ19-20 για την κάλυψη λειτουργικών κενών των Γενικών Εκκλησιαστικών Λυκείων - Γυμνασίων.Θα καλέσουν και θεολόγους Πε01 ή ήδη έχει κληθεί κάποιος αριθμος? Αν ναι πόσα άτομα έχουν κληθει απο τους 45 θεολογους τους οποίους είχαν επιλέξει μετα τη συνέντευξη? Διορίστηκαν 8 ΠΕ01 πέρισυ και 13 φέτος
ήθελα ρωτήσω αν έχουν καλέσει θεολόγους στα Εκκλησιαστικα Σχολεία ,επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει εξαρχής το θέμα και δεν γνωριζω τι έχει προηγηθεί.Επίσης είδα οτι θα πάρουν 27 αναπληρωτες εκπαιδευτικους κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ16 και ΠΕ19-20 για την κάλυψη λειτουργικών κενών των Γενικών Εκκλησιαστικών Λυκείων - Γυμνασίων.Θα καλέσουν και θεολόγους Πε01 ή ήδη έχει κληθεί κάποιος αριθμος? Αν ναι πόσα άτομα έχουν κληθει απο τους 45 θεολογους τους οποίους είχαν επιλέξει μετα τη συνέντευξη?
Παράθεση από: neraidaa στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 02:45:40 pmΝομίζω ότι στους μόνιμους διορισμόυς η αναλογία ήταν έτσι γιατί οι 2 από ΑΕΙ αρνήθηκαν να πάμε γιατί προτίμησαν τη δευτεροβάθμια και έμειναν κενές οι θέσεις...όσον αφορά τους αναπληρωτές δεν γνωρίζω πάρτε τηλέφωνο να μάθετεΌντως δύο ΠΕ19 αρνήθηκαν να πάνε. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε τους διορισμούς, ο μόνος κλάδος για τον οποίο δεν έγιναν συμπληρωματικοί διορισμοί από τον πίνακα επιτυχόντων, ήταν ο ΠΕ19. Σε όλους τους άλλους κλάδους διορίστηκαν άτομα που ήταν στον πίνακα επιτυχόντων ώστε να συμπληρωθεί ο αρχικός αριθμός διοριστέων. Όσον αφορά τους διορισμούς αναπληρωτών στους οποίους καταστρατηγήθηκε το ποσοστό 60-40, προηγήθηκαν στην επιλογή οι ΠΕ20 λόγω επάρκειας κα στη συνέχεια η ΠΕ19, πράγμα φυσικά που δεν δικαιολογεί το λόγο που δεν τηρήθηκε το ποσοστό.
Αναπληρωτές πε01 πήραν? θα πάρουν?