0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά τι θα γίνει με μας επιτέλους;;;Αν είανι δυνατόν!!!Η πληροφορική στα δημοτικά πότε έχει σκοπό να μπει;;;Μάλλον από το 2008 και μετά...Δηλαδή μέχρι τότε...Ωρομισθία
Πουθενά αισιόδοξα νέα. Το τελευταίο ήταν αυτό: http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/fetinoidiorismoi.pdf (Δείτε το) Ακούγεται ότι συζητάνε στο ΥΠΕΠΘ αλλαγή της μορφής του ολοημέρου με λειτουργία τής πρωινής ζώνης ως τις 14:30 και ενσωμάτωση της πληροφορικής σαν βασικό μάθημα στις επιπλέον πρωινές ώρες. Το ολοήμερο θα λειτουργεί 14:40 ως 16:15 ως "φύλαξη" των παιδιών. Αν γίνει κάτι τέτοιο υπάρχουν ελπίδες και για μας. Αλλιώς.......Ξέρει κανένας τίποτα;Τίποτα νεότερο για διαγωνισμό;...Πάντως και πέρσι γινόταν τέτοιο καιρό παρόμοιες συζητήσεις στα διάφορα Forum και υπήρχε μια απαισιοδοξία ότι δεν θα πάρουν παραμόνο ελάχιστους.Τελικά είδαμε τί έγινε το καλοκαίρι......Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα ξέρουμε τι θα γίνει για την επόμενη σχολική χρονιά.
Καλησπέρα κ από μένα.Συμφωνώ κ εγώ οτι είναι πολύ δύσκολο να φύγεις ωρομίσθιος κάπου μακριά αλλά επιβάλλεται τελικά. Εγώ έκανα το λάθος να μη δηλώσω περιοχές μακριά από το σπίτι μου ακριβώς για το ότι ήταν δύσκολο να τα βγάλω πέρα αλλά σαφώς και το μετάνοιωσα. Είναι πλέον πολλοί και οι πληροφορικοί που ελπίζουν σε έναν διορισμό και για το λόγο αυτό πρέπει ο καθένας να πολεμήσει με όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα. Αλήθεια ξέρει κανείς περιοχές που απορροφούν πολλούς ωρομισθιους ( Μπορεί να είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά θα θελα να την κανω!!!)
Από ότι ξέρω στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση ωρομισθίων!Άκουσα ότι εξάντλησαν τον πίνακα Γ'.Επίσης γνωρίζω άτομο που ήταν χαμηλά στον πίνακα Γ' και πήρε 12 ώρες μετά τις γιορτές.
Παράθεση από: temi_pe20 στις Φεβρουαρίου 25, 2007, 10:46:57 pmΑπό ότι ξέρω στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση ωρομισθίων!Άκουσα ότι εξάντλησαν τον πίνακα Γ'.Επίσης γνωρίζω άτομο που ήταν χαμηλά στον πίνακα Γ' και πήρε 12 ώρες μετά τις γιορτές.Αναρρωτιέμαι πόσα άτομα θα έχει μετά το καλοκαίρι ο πίνακας