*

Αποστολέας Θέμα: Για εμάς πότε η προκήρυξη;  (Αναγνώστηκε 17235 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Για εμάς πότε η προκήρυξη;
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 12, 2007, 11:28:27 am »
κοιταξτε.. όπως έχουν γίνει τα πράγματα υπάρχουν πλέον ΤΕΙ που έχουν μπει πολύ δυναμικά στο χώρο και παρέχουν τα πάντα ώστε ένας συνειδητοποιημένος και μόνο απόφοιτος να είναι σε θέση να συναγωνιστεί έναν απόφοιτο ΑΕΙ για μια θέση. Άσχετοι υπάρχουν παντού.. είτε προέρχονται από ΑΕΙ είτε από ΤΕΙ. ΤΟ ζήτημα είναι ποιός αγαπάει πραγματικά το αντικείμενό του και δεν έχει πάψει λεπτό να ασχολείται μ'αυτό και εννοείται εκτός σχολής. Θυμάστε όλοι τα θέματα των πρώτων διαγωνισμών ΑΣΕΠ; Και μιλάω για το γνωστικό αντικείμενο... Πόσοι πτυχιούχοι ΑΕΙ κατάφεραν μόλις και μεταβίας να πιάσουν ένα 20 - 30 %;;;; Δυστυχώς πάρα πολλοί... Για ποιο λόγο;;; Γιατί όλοι αρέσκονται στα βασικά... στα βασικά που κάποια στιγμή θα τους οδηγήσουν στο δημοσιο-υπαλληλίκι (όχι βέβαια απαραίτητα στην εκπαίδευση!!) Ίσως ο τρόπος γραφής μου σε ένα από τα προηγούμενα posts μου δείχνει οτι είμαι απόφοιτη ΑΕΙ αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Έχω τελειώσει ΤΕΙ , είμαι περίφανη που το λέω, και μάλλιστα καθαρά πληροφορικής (όχι βιομηχανικές πληροφορικές , διοίκησης πληροφοριών και ένα κάρο άλλες τέτοιες χαζομάρες...) Στην ουσία κ εγώ διαχωρίζω τα ΤΕΙ σε δύο κατηγορίες... Μπορείτε να μου βρείτε πολλά ΤΕΙ οπου σε ένα από τα μαθήματα δικτύων διδάσκεται και μάλλιστα στα αγγλικά το βιβλίο της Cisco Top-Down Network Design??? Γιατί λοιπόν να μην μπορώ να συναγωνιστώ έναν απόφοιτο ΑΕΙ στο συγκεκριμένο γνωστικό πεδίο;; Τα ταμπελάκια σαφώς και υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να ξεχωρίσουμε τι κρύβουν αυτά και για ποιό λόγο. Άρα λοιπόν δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιός διάβασε πιο πολύ και ποιός τελείωσε τη σχολή του "με το ζόρι". Όλοι αυτοί οι Πληροφορικάριοι απόφοιτοι ΤΕΙ που περάσανε στον ΑΣΕΠ , περάσανε επειδή ήταν ανάδρομος ο Ερμής και άφησε εκτός αυτούς των ΑΕΙ;;; Ας σοβαρευτούμε...
Τώρα όσον αφορά τα λεγόμενα "κολέγια" και το νέο νόμο για τους αποφοίτους των, θα πω ένα μόνο πράγμα... Από πέρισυ διδάσκω σε τέτοιο "τρελοκομείο" και 2 ολόκληρα εξάμην , στο μάθημά που έχω αναλάβει, διδάσκω Word... Έλεος δηλαδή. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!!

ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗ;;;;;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ;;;;;

άδικο έχω;;; πραγματικά θέλω και τις δικές σας απόψεις

Προς jetry

Έκανα αρκετή υπομονή αλλά θα σου απαντήσω γιατί έχεις παρεκτραπεί!  Θα σε παρακαλούσα να σκέφτεσαι πολύ πριν βάλεις τα δάχτυλά σου στο πληκτρολόγιο και να γράφεις βλακείες του τυπου : αυτές όλες οι σχολές = χαζομάρες

ή βιομηχανικές πληροφορικές , διαχείρηση πληροφοριών κλπ... απαξιώνοντάς κόσμο , καθηγητές , αποφοίτους και πάει λέγοντας!
Μια ματιά στα προγράμματα σπουδών θα σε πείσει! Αλλά ούτε και αυτό είσαι διατειμένη να κάνεις! Απλά εκτοξεύεις ρουκέτες!

Και τέλος , λες , ότι την γνώμη σου εκφράζεις , δεν ειναι δικό σου πρόβλημα αν θίγεται κάποιος...

Αν πω και εγώ τη γνώμη μου , και σε σκυλοβρίσω , εσύ δεν θα θιχτείς?

Το θέμα σε αυτό το topic είναι η προκύρηξη ΑΣΕΠ και όχι οι προσωπικές σου επιθέσεις και απόψεις για σχολές ΠΕ20
Πάντως με έχει ενοχλήσει πολύ η συμπεριφορά σου και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις γιατί δεν τιμάς την επιστήμη της Πληροφορικής την οποία λές οτι πρεσβεύεις "καθαρά"! Εμείς οι απόφοιτοι των "μη καθαρών" σχολών Πληροφορικής , είμαστε εδώ!
Και θα είμαστε! Μου θυμίζεις επεκτατική πολιτική της γείτονα...
Όλα δικά σας και τα μελλοντικά...πάλι δικά σας!
Δεν πάει έτσι όμως...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2007, 11:43:44 am από amstrad »
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:01:17 »

Αποσυνδεδεμένος cpap

• Νέο μέλος
  • *
  • Tεχνική εκπαίδευση ..."παιδί ενός κατώτερου θεού"
    • Προφίλ
    • Tεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 12, 2007, 11:38:13 am »

Σχετικά με την προκύρηξη, τα μεγάλα φροντιστήρια έχουν αρχίσει τμήματα προετοιμασίας για εκπαιδευτικούς τεχνικών μαθημάτων και λένε οτι η προκύρηξη θα βγει λίγο πριν τις εκλογές..

Πραγματικά αν και θέλω να το πιστέψω... το θεωρώ μάλλον απίθανο!!!
Καταρχήν δεν υπάρχει καμία πίεση στο υπουργείο... (Φανταστείται τί θα γινόταν αν δεν έκανε διαγωνισμό για κάποιες άλλες ειδικότητες!!! )

Επίσης τα "μεγάλα" φροντιστήρια πρέπει να βρούν τρόπους για να έχουν πελάτες..... και  οι αόριστες -  ανεπίσημες που υποστηρίζουν μάλλον αυτο το σκοπό εξυπηρετούν!

Μακάρι, αλλά για ραδιο αρβύλα μου ακούγεται!

Και όσο για τις θέσεις έχει απόλυτο δίκιο ο geok_salonika. Τα νούμερα των παρελθόντων ετών δεν θα τα δούμε μάλλον ποτέ (και όχι μόνο για την πληροφορική)
ΠΕ17.03
Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ / Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε

www.techedu.gr
www.ete.gr

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 12, 2007, 03:53:16 pm »
Παράθεση
Προς jetry

Έκανα αρκετή υπομονή αλλά θα σου απαντήσω γιατί έχεις παρεκτραπεί!  Θα σε παρακαλούσα να σκέφτεσαι πολύ πριν βάλεις τα δάχτυλά σου στο πληκτρολόγιο και να γράφεις βλακείες του τυπου : αυτές όλες οι σχολές = χαζομάρες

Παράθεση
To κράτος ιδρύει σχολές κ τμήματα γιατί κάπου πρέπει να μπούνε όλοι αυτοι εκεί έξω... Αυτό δε σημαίνει πως τα τμήματα αυτά είναι ικανά να καταρτίσουν πληροφορικάριους που θα ασχοληθούν στην εκπαίδευση... Μπορεί να απορροφηθούν αλλού αλλά όχι στην εκπαίδευση... Και θα φανεί και στους επόμενους διαγωνισμούς οπου το ποσοστό επιτυχόντων θα είναι πολύ μικρό (δε μιλάω για διορισθέντες.. απλά επιτυχόντες...) Ο πήχυς έχει ανέβει πολύ και όταν από τα 60 μαθήματα πχ που έχει μια σχολή "Πληροφορικής" τα 20 μόνο είναι καθαρά γνωστικού πληροφορικής , και απο αυτά τα μισά διδάσκονται όπως πρέπει , σαφώς και ένας απόφοιτος αν δεν ασχοληθεί πάρα μα πάρα πολύ από μόνος του είναι αδύνατο να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ξαναλέω διδάσκω σε τέτοιο ΤΕΙ και επικρατεί μαύρο χάλι... Τώρα αν κάποιους δεν τους συμφέρει να ακούγονται αυτά... λυπάμαι!!!

Παράθεση
βιομηχανικές πληροφορικές , διαχείρηση πληροφοριών κλπ... απαξιώνοντάς κόσμο , καθηγητές , αποφοίτους και πάει λέγοντας!
Μια ματιά στα προγράμματα σπουδών θα σε πείσει! Αλλά ούτε και αυτό είσαι διατειμένη να κάνεις! Απλά εκτοξεύεις ρουκέτες!

Επιδή ακριβώς ξέρω πολύ καλά τα προγράμματα σπουδών, μιλάω.. Εσύ έχεις ανοίξει ποτέ πρόγραμμα σπουδών?? Και αν πρόσεχες λίγο τι έχω αναφέρει θα έβλεπες οτι μιλάω με αποδείξεις αναφέροντας πολλά από τα μαθήματα που διδάσκουν σε σχολές "Πληροφορικής". Θες να συγκρίνουμε?? Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα...[Άρα λοιπόν ρίξε καλύτερα εσύ μια πιο προσεκτική ματιά..

Παράθεση
Και τέλος , λες , ότι την γνώμη σου εκφράζεις , δεν ειναι δικό σου πρόβλημα αν θίγεται κάποιος...

Αν πω και εγώ τη γνώμη μου , και σε σκυλοβρίσω , εσύ δεν θα θιχτείς?

Ξέρεις πολλοί το μόνο όπλο που έχουν είναι η γλώσσα... Τόση ώρα δε βλέπω να λες τη γνώμη σου παρά να προσπαθείς να μου την πεις... Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερες...

Παράθεση
Το θέμα σε αυτό το topic είναι η προκύρηξη ΑΣΕΠ και όχι οι προσωπικές σου επιθέσεις και απόψεις για σχολές ΠΕ20

Νομίζω οτι δέχομαι επίθεση κ όχι οτι κάνω... Η αλήθεια πονάει συμφωνώ

Παράθεση
Πάντως με έχει ενοχλήσει πολύ η συμπεριφορά σου και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις γιατί δεν τιμάς την επιστήμη της Πληροφορικής την οποία λές οτι πρεσβεύεις "καθαρά"! Εμείς οι απόφοιτοι των "μη καθαρών" σχολών Πληροφορικής , είμαστε εδώ!

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Και θα είμαστε! Μου θυμίζεις επεκτατική πολιτική της γείτονα...
Όλα δικά σας και τα μελλοντικά...πάλι δικά σας!
Δεν πάει έτσι όμως...

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 12, 2007, 04:00:36 pm »
cpap έχεις απόλυτο δίκιο γι'αυτά που λες... Έτσι λέει η λογική
Από γνωστό μου που δουλεύει μέσα στο ΥΠΕΠΘ έχω μάθει οτι μόλις ξεκαθαρίσουν οι θέσεις και τα κενά ειδικά στα τεχνικά λύκεια θα βγεί η προκύρηξη αλλά τα άτομα θα είναι πολύ λίγα..(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:01:17 »

Αποσυνδεδεμένος fermat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 30, 2007, 12:24:15 pm »
Είχα μιλήσει τις περασμένες ημέρες με γνωστό φροντιστήριο που κάνει μαθήματα για ΑΣΕΠ και μου είπε για τις κατηγορίες ΠΕ-19 και ΠΕ-20 δε γνωρίζουν τίποτα προς το παρόν.Επίσης μου ανέφεραν ότι κάποιοι καθηγητές που δίδασκαν σε ΤΕΕ έχουν μεταφερθεί και διδάσκουν τώρα Πληροφορική σε Τεχνικά Λύκεια και συνεπώς δεν θα υπάρχουν πολλές κενές θέσεις στο επόμενο ΑΣΕΠ.Επίσης ότι την προκήρυξη την περίμεναν μαζί με τις άλλες ειδικότητες π.χ μαθηματικούς,φυσικούς αλλά για κάποιο λόγο δε βγήκε.Ακόμα ότι ακούγεται για πριν ή μετά τις εθνικές εκλογές θα βγει η προκήρυξη για εμάς με αρκετά μειωμένες θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος cpap

• Νέο μέλος
  • *
  • Tεχνική εκπαίδευση ..."παιδί ενός κατώτερου θεού"
    • Προφίλ
    • Tεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 30, 2007, 01:22:54 pm »
Ακόμα ότι ακούγεται για πριν ή μετά τις εθνικές εκλογές θα βγει η προκήρυξη για εμάς με αρκετά μειωμένες θέσεις.

Μέτα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση...
Κανένας δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα και ας μη γελιόμαστε... η κατασταση ειναι περίεργη!
Στο υπουργείο από όσο γνωρίζω δεν το σκεφτονται καν για ΑΣΕΠ !Αν το κανει πριν το 2009 θα γίνει μόνο και μόνο για πολιτικούς λόγους . Αλλα ρε παιδιά αφου όλοι καθομαστε και υπομένουμε στωικά την κατασταση.... ποια η πίεση;

Εν κατακλείδη, ΑΣΕΠ 2009 , διορισμοι 2009-2010 , λίγες θέσεις και πολλοι υπεραριθμοι.... (Αν δεν υπαρξει στροφή των μαθητών στα ΕΠΑΛ , κάτι που δεν το στηρίζει το Υπουργείο και δεν το θέλει ούτε η ΟΛΜΕ, δεν υπαρχει μέλλον!)

Ειναι δυνατόν να μην υπάρχει η παραμικρή επίσημη πληροφόρηση από το ΥΠΕΠΘ και να θεωρούμε πηγές πληροφόρησης τα φροντιστήρια;
ΠΕ17.03
Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ / Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε

www.techedu.gr
www.ete.gr

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562