0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chal στις Αυγούστου 25, 2006, 01:33:59 pmΣε περίπτωση που είμαστε υπεράριθμοι και δε θέλει κάποιος να αποσπαστεί σε άλλη περιοχή, μπορούν να τον αποσπάσουν με το...ζόρι;Οχι με το ζορι δεν μπορουν να σε αποσπάσουν , πρέπει να κάνεις αιτηση.
Σε περίπτωση που είμαστε υπεράριθμοι και δε θέλει κάποιος να αποσπαστεί σε άλλη περιοχή, μπορούν να τον αποσπάσουν με το...ζόρι;
Εγώ επικοινώνησα με τη Δευτεροβάθμια της Άρτας και μου είπαν πως μπορεί να ορκιστούμε την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου ή τη Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είναι και σίγουρο! Εγώ θα έλεγα πως δε θα αναμένουμε μόνο στο ακουστικό μας, αλλά και στα ξενοδοχεία! Πολύ με αγχώνει το γεγονός αυτό! Τι θα κάνουμε με τα έξοδά μας;
Αν μπούμε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Δηλ πού θα μένουμε;
Παράθεση από: Dr_Michael στις Σεπτεμβρίου 04, 2006, 01:47:38 pmΑν μπούμε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Δηλ πού θα μένουμε; Θα προσπαθήσουμε να βρούμε σπίτι κάπου στο κέντρο του Νομού, ώστε όπου και να μας στείλουν να μην απέχουμε πάνω από 1 ώρα Τί χαζός που ήμουνα τελικά και δεν έβαλα νησάκια, εκεί μπορεί να μου δίναν και οργανική.
έμαθε κανείς αν συνεδρίασε το πυσδε στην χαλκίδα, μπας και μάθουμε σε ποιο σχολείο θα παρουσιαστούμε την δευτέρα?? και τιθα γίνει με εμάς τους υπερράριθμους??