0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dihatzou στις Σεπτεμβρίου 07, 2006, 02:01:00 pmΚανένα νέο από Εύβοια για τοποθετήσεις; Παίρνω τηλ. και μιλάει διαρκώςΣήμερα το απογευμα θα σας έχω νέα...( Εύβοια )μετα τις 8 ..
Κανένα νέο από Εύβοια για τοποθετήσεις; Παίρνω τηλ. και μιλάει διαρκώς
Τα κριτήρια είναι ΑΚΡΩΣ αντικειμενικά και δίκαια κατ΄αρχάς πέρνουν θέση σε σχολείο αυτοί που έχουν δηλώσει τα κενά,εντοποιότητα,(κοινωνικά κριτήρια)γάμος,παιδιά κλπ....
Παράθεση από: mik στις Σεπτεμβρίου 07, 2006, 10:38:14 pmΤα κριτήρια είναι ΑΚΡΩΣ αντικειμενικά και δίκαια κατ΄αρχάς πέρνουν θέση σε σχολείο αυτοί που έχουν δηλώσει τα κενά,εντοποιότητα,(κοινωνικά κριτήρια)γάμος,παιδιά κλπ....Στο ΠΥΣΔΕ
Καλημέρα σ'όλους!Είμαι νεοδιόριστος στη
Έχει κάποιος πάρε χαρτί από (Οποιοδήποτε) ΤΕΙ με τον χρόνο προϋπηρεσίας του ?Το χαρτί που μου έδωσαν εμένα από το ΤΕΙΘ ήταν του τύπου Α΄ Εξάμηνο 2005 10 ώρες /εβδομάδακαι όχι όπως από την Α θμια όπου είχε συνολικό χρόνο πχ.4 μήνες και 2 ημέρες ή 128 ημέρες.Αν έχει πάρει κάποιος την προϋπηρεσία από ΤΕΙ ας μας ενημερώσει αν την έκαναν δεκτή στην διεύθυνση που διορίστηκε .
Παράθεση από: mik στις Σεπτεμβρίου 08, 2006, 09:49:49 amΈχει κάποιος πάρε χαρτί από (Οποιοδήποτε) ΤΕΙ με τον χρόνο προϋπηρεσίας του ?Το χαρτί που μου έδωσαν εμένα από το ΤΕΙΘ ήταν του τύπου Α΄ Εξάμηνο 2005 10 ώρες /εβδομάδακαι όχι όπως από την Α θμια όπου είχε συνολικό χρόνο πχ.4 μήνες και 2 ημέρες ή 128 ημέρες.Αν έχει πάρει κάποιος την προϋπηρεσία από ΤΕΙ ας μας ενημερώσει αν την έκαναν δεκτή στην διεύθυνση που διορίστηκε .Εσένα το κάνανε δεκτό;
Μήπως έχετε νέα για το πότε θα ανακοινωθεί η εγκύκλιος των υπεραρίθμων;