0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι αρσενικό αγάπη μου................το μάτια..........τι στόμα..........τι κορμοστασιά............τι πλάτες.......τι φωνή...........ΑΝΤΡΑΣ με τα όλα του.........
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 11, 2008, 10:46:05 pmΑυτό είναι αρσενικό αγάπη μου................το μάτια..........τι στόμα..........τι κορμοστασιά............τι πλάτες.......τι φωνή...........ΑΝΤΡΑΣ με τα όλα του.........ο οποίος αν θυμάμε καλά πεθανε απο aids γιατί ήταν gay
Παράθεση από: Nina P στις Μαΐου 12, 2008, 11:58:30 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 11, 2008, 10:46:05 pmΑυτό είναι αρσενικό αγάπη μου................το μάτια..........τι στόμα..........τι κορμοστασιά............τι πλάτες.......τι φωνή...........ΑΝΤΡΑΣ με τα όλα του.........ο οποίος αν θυμάμε καλά πεθανε απο aids γιατί ήταν gay Τι λέει για τον Gregory.... Λοιπόν, πριν προλάβει να διαβάσει η Αγάπη το μήνυμά σου και σου ορμήξει, να σου πω ότι μπερδεύεις τον Gregory Peck, ο οποίος πέθανε από καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα, με τον Rock Hudson ο οποίος όντως πέθανε από AIDS. Τώρα μπορείς να μετανοήσεις.
ρε απρι..............με έστειλες τώρα............μα ξέρεις και την αιτία θανάτου?μπράβο............!!!!!!!!!!!!!!!!!!