0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους...Παιδια φεύγει σχεδόν ο Μαίος κ ακόμα δεν ξέρουμε τι 8α γίνει με τις θέσεις...Ξέρει κανείς τουλάχιστον που μπορώ να απευθυνθώ Σε ποια υποηρεσία κ ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιο τηλέφωνο...Και κάτι άλλο...Έχω πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής αλλα δεν έχω πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, ούτε μόρια από Αναπληρωτής-Ωρομίσθιος, και ούτε είμαι ειδική κατηγορία..Αν τελικά γίνει ΑΣΕΠ η μόνη ελπίδα μου είναι να γράψω πολύ καλά στις εξετάσεις... Χωρίς καθόλου προετοιμάσια έλυσα τα θέματα 2005 και 2003 και εκανα και στα 2 γύρω στο 80%... Είναι αρκετό λέτε χωρίς να έχω άλλα μορία να αθροίσω Ευχαριστώ πολυ...Νικος
Παράθεση από: nidionys στις Μαΐου 15, 2008, 02:01:20 pmΚαλημέρα σε όλους...Παιδια φεύγει σχεδόν ο Μαίος κ ακόμα δεν ξέρουμε τι 8α γίνει με τις θέσεις...Ξέρει κανείς τουλάχιστον που μπορώ να απευθυνθώ Σε ποια υποηρεσία κ ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιο τηλέφωνο...Και κάτι άλλο...Έχω πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής αλλα δεν έχω πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, ούτε μόρια από Αναπληρωτής-Ωρομίσθιος, και ούτε είμαι ειδική κατηγορία..Αν τελικά γίνει ΑΣΕΠ η μόνη ελπίδα μου είναι να γράψω πολύ καλά στις εξετάσεις... Χωρίς καθόλου προετοιμάσια έλυσα τα θέματα 2005 και 2003 και εκανα και στα 2 γύρω στο 80%... Είναι αρκετό λέτε χωρίς να έχω άλλα μορία να αθροίσω Ευχαριστώ πολυ...ΝικοςΔε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα θέματα του 2005 και ακόμη περισσότερο του 2003 ήταν γελοία... φέτος μην περιμένετε μια από τα ίδια γιατί θα την πατήσετε.. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος ...
Ερώτηση επίσης απεγνωσμένη: το οτι βγήκε ύλη σημαίνει οτι έστω και λίγες θα προκυρηχθούν θέσεις για εμάς;;;
Παράθεση από: jetry στις Μαΐου 30, 2008, 04:46:10 pmΠαράθεση από: nidionys στις Μαΐου 15, 2008, 02:01:20 pmΚαλημέρα σε όλους...Παιδια φεύγει σχεδόν ο Μαίος κ ακόμα δεν ξέρουμε τι 8α γίνει με τις θέσεις...Ξέρει κανείς τουλάχιστον που μπορώ να απευθυνθώ Σε ποια υποηρεσία κ ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιο τηλέφωνο...Και κάτι άλλο...Έχω πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής αλλα δεν έχω πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, ούτε μόρια από Αναπληρωτής-Ωρομίσθιος, και ούτε είμαι ειδική κατηγορία..Αν τελικά γίνει ΑΣΕΠ η μόνη ελπίδα μου είναι να γράψω πολύ καλά στις εξετάσεις... Χωρίς καθόλου προετοιμάσια έλυσα τα θέματα 2005 και 2003 και εκανα και στα 2 γύρω στο 80%... Είναι αρκετό λέτε χωρίς να έχω άλλα μορία να αθροίσω Ευχαριστώ πολυ...ΝικοςΔε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα θέματα του 2005 και ακόμη περισσότερο του 2003 ήταν γελοία... φέτος μην περιμένετε μια από τα ίδια γιατί θα την πατήσετε.. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος ...Προσωπικά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τα θέματα του 2005 γελοία. Μην ξεχνάς ότι από τα 1200 άτομα που έδωσαν πέρασαν μόνο οι 200... στους ΠΕ20. Αντίστοιχα ήταν και τα ποσοστά στους ΠΕ19. Όσον αφορά τον επικείμενο διαγωνισμό, προσωπική άποψη, πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολαΠαράθεση από: eleftheria στις Μαΐου 29, 2008, 08:13:03 pm Ερώτηση επίσης απεγνωσμένη: το οτι βγήκε ύλη σημαίνει οτι έστω και λίγες θα προκυρηχθούν θέσεις για εμάς;;;Η ερώτηση αν μη τι άλλο είναι αφελής. Για ποιο λόγο να βγάλουν ύλη? Για να μας παιδεύουν?
Που βρήκατε την ύλη για ΠΕ19-20; Αφού ακόμα κι εδώ στο pde στο αρχείο με την ύλη του ΑΣΕΠ δεν υπάρχει για ΠΕ19. Κι όπου αλλού κι αν έψαξα το ίδιο βρήκα.
kalhspera se olous!!! eimai kainouria sto forum genika kai exw thn exhs aporia..........mexri twra pisteua oti otan me to kalo anoixoun ta dimotika, me thn proipiresia pou exw tha eimai mesa.... twra vlepw pws me to neo nomosxedioxreiazetai paidagwgiki eparkeia( den exw) kai epitixia ston asep( profanws den exw kai diksolo na diabasw gia na perasw). autes oi dio proipotheseis aforoun olous tous diorismous?gnwrizei kapoios? rwtw giati den vlepw na apoktw pote paidagwgiki eparkeia opws episis kai epitixia ston asep.