Σύνολο ψηφοφόρων: 351
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι ΠΕ02. Μετά από τρία χρόνια ΠΔΣ υπολογίζω ότι το Σεπτέμβριο που θα βγουν και τα φετινά μόρια θα έχω περίπου 3. Εάν δεν τα καταφέρω στον ΑΣΕΠ, τι πιθανότητες έχω για πρωινή ωρομισθία? Την περασμένη χρονιά πόσο ήταν η βάση για πρωινή ωρομισθία?
Δηλαδή για την Αττική ήταν 10 για ωρομίσθιους και 15 περίπου για αναπληρωτές? Γιατί μου είπαν ότι οι ΠΕ02 πηγαινουν πιο γρήγορα ωρομισθία σε σχέση με άλλες ειδικότητες?
Μια απορία έχω, ρε παιδιά, ας μου τη λύσει κάποιος! Γίνεται να διοριστείς χωρίς ΑΣΕΠ με βάση κάποιες προϋποθέσεις προϋπηρεσίας; Αυτό το 30μηνο έχει καμία σχέση; Περίπλοκο το συστηματάκι, συνάδελφοι! Δύο χρόνια στο ψάξιμο κι ακόμα να τα μάθω. Thanks.Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το έχετε ξαναθίξει το θέμα, αλλά αδυνατώ να διαβάσω όλες τις συζητησεις από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα, για να το μάθω. Και πάλι ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Παράθεση από: gm στις Ιουλίου 15, 2007, 01:24:49 amΜια απορία έχω, ρε παιδιά, ας μου τη λύσει κάποιος! Γίνεται να διοριστείς χωρίς ΑΣΕΠ με βάση κάποιες προϋποθέσεις προϋπηρεσίας; Αυτό το 30μηνο έχει καμία σχέση; Περίπλοκο το συστηματάκι, συνάδελφοι! Δύο χρόνια στο ψάξιμο κι ακόμα να τα μάθω. Thanks.Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το έχετε ξαναθίξει το θέμα, αλλά αδυνατώ να διαβάσω όλες τις συζητησεις από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα, για να το μάθω. Και πάλι ευχαριστώ, εκ των προτέρων.Κάθε χρόνο, οι διορισμοί γίνονται σε ποσοστό 60% από ΑΣΕΠ και σε ποσοστό 40% από πίνακα με βάση την προϋπηρεσία. Αν, για παράδειγμα, μια χρονιά γίνουν 1000 διορισμοί, οι 600 θα είναι από ΑΣΕΠ και οι 400 από τον πίνακα.Το 30μηνο είναι μια ειδική ρύθμιση για όσους είχαν συμπληρώσει 30 μήνες προϋπηρεσίας στις 30/6/2004. Όσοι εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία διορίζονται εξτρά (δηλαδή επιπλέον των 1000 του παραδείγματος) σε τρεις "δόσεις" (χρονιές). Φέτος θα διοριστεί η τρίτη (και τελευταία) φουρνιά 30μηνιτών (εδώ το πράγμα είναι λίγο περίπλοκο, γιατί οι περισσότεροι 30μηνίτες έχουν ήδη διοριστεί από τον πίνακα του 40%, αλλά άστο καλύτερα ). Άλλη ειδική κατηγορία είναι οι πολύτεκνοι, που επίσης διορίζονται εξτρά (εκτός ΑΣΕΠ και πίνακα).Τα παραπάνω αφορούν μόνο τους μόνιμους διορισμούς. Οι προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων γίνονται από πίνακα, στον οποίο μετράνε τα μόρια από ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία: 1 μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας (2 μόρια αν έχεις υπηρετήσει σε δυσπρόσιτο), 1 μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση (χωρίς τις προσαυξήσεις) στον τελευταίο ΑΣΕΠ, 1/2 μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον προτελευταίο ΑΣΕΠ.
Δηλαδή εννοείς ότι υπάρχει κάτι σαν επετηρίδα απ'όπου διορίζονται άτομα με βάση την προϋπηρεσία τους;
Δηλαδή συνήθως πόσα χρόνια ή πόσα μόρια χρειάζονται καλύτερα, για να συμβεί αυτό το θαύμα σε κάποιον;
Αφορά μόνο όσους τελείωσαν πριν αρχίσει η διαδικασία του ΑΣΕΠ (1998) ή όλους;
Υπάρχει εν ολίγοις η πιθανότητα να διοριστεί κάποιος έστω και στα 40- 50 του χωρίς ΑΣΕΠ, μόνο με προϋπηρεσία;
Αυτό που ίσχυε κάποτε για ορισμένα νησιά, νομίζω, ισχύει ακόμα; Ότι δηλαδή μετά από χι χρόνια ως αναπληρωτής εκεί, μπορείς να διοριστείς.