0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά σήμερα΄με την έκθεση έγινε χαμός. Διαπιστώσαμε ότι στα περισσότερα γραπτά η ομιλία που τους ζητούσε το έμα να γράψουν έκλεινε με την φράση: "Σας ευχαριστώ που με ακούσατε" και ακολουθούσε το όνομα του υποψηφίου!!!!Καθόμασταν μέχρι τις 1 να σβήνουμε τα ονόματα, με γόμα και με προσοχή μην τρυπήσει το φύλλο!!Πάντως, για αυτό φταίει το Υπουργείο που δεν δίνει οδηγίες. Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο. Στις εξετάσεις ξένων γλωσσών όταν ζητείται να γράψουν γράμμα ή ομιλία, η εκφώνηση λέει "στο τέλος θα υπογράψετε με το όνομα τάδε" και λέει ένα συγκεκριμένο όνομα, που να το έχουν όλοι και να αποφευχθεί το παραπάνω φαινόμενο. Τόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστεί αυτό και στην έκθεση; ας πει κάποιος φιλόλογος καλύτερα
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.Η αλήθεια είναι ότι πήρα και στο υπουργείο αλλα και αυτοί μου είπανε ότι δεν έιναι δικό τους θέμα πλήν ενός που μου είπε με ύφος "Μα καλά κύριε ποιος νομίζετε ότι είσαστε και βάλατε την υπογραφή σας ..." και μετά λέει "ααα Εγώ δεν ξέρω τίποτα να αναλάβετε τις ευθύνες σας.."Τελος πάντων είμαι στα 29 και έχω περάσει 4 χρόνια στο επαλ με ΔΙΑ
Παράθεση από: jkap στις Μαΐου 20, 2011, 02:32:22 pmΣας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.Η αλήθεια είναι ότι πήρα και στο υπουργείο αλλα και αυτοί μου είπανε ότι δεν έιναι δικό τους θέμα πλήν ενός που μου είπε με ύφος "Μα καλά κύριε ποιος νομίζετε ότι είσαστε και βάλατε την υπογραφή σας ..." και μετά λέει "ααα Εγώ δεν ξέρω τίποτα να αναλάβετε τις ευθύνες σας.."Τελος πάντων είμαι στα 29 και έχω περάσει 4 χρόνια στο επαλ με ΔΙΑ
Δεν κατάλαβα όσοι είναι με το 10% πως θα προμηθευτούν κωδικό για την ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικού;Οι οδηγίες λένε ότι προσέρχονται σε οποιοδήποτε Λύκειο της χώρας για να πάρουν τον κωδικό τους. Πως θα πάρουν κωδικό;Στις οδηγίες επίσης λέει ότι μπορεί κάποιος να δει το μηχανογραφικό 2011 και σε έντυπη μορφή. Έχω ψάξει και δεν το βρίσκω πουθενά. μπορεί κάποιος να παραθέσει το LInk;
http://www.minedu.gov.gr/κατω ακριβως απο το μπλε πλαισιο που λεει "Συστημα Ηλεκτρονικου Μηχανογραφικου" εχει καποιους συνδεσμους, με ολα τα σχετικα εγγραφα..