0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι μητερα με 2 παιδια και χωρις σταθερη δουλεια. Μια χρονια εργαζομαι σε σχολειο και την αλλη κανω ιδιαιτερα...Δεν ξερω τι να κανω....μαλλον τελικα αν εισαι διορισμενος μπορεις να καταφερεις ενα διδακτορικο υπο την προυποθεση να εχεις αδεια... Δεν καταλαβαινω το εξης....ταξιδια και παρουσιασεις σε συνεδραι οκ! αλλα διορθωσεις γρπωτων και επιτηρησεις που κολλαει με το διδακτορικο? εισαι το τσιρακι του καθηγητη?
Εγώ εκπόνησα διδακτορική διατριβή καθαρά για λόγους προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Είχα ήδη διοριστεί στην εκπαίδευση και δεν το ήθελα ως επιπλέον προσόν. Ολοκλήρωσα στα 4 χρόνια, ό,τι έκανα για να "βοηθήσω" τον καθηγητή το έκανα με απόλυτη συνείδηση του τι κάνω και μου άρεσε πάρα πολύ, πήγα σε συνέδρια στο εξωτερικό, δημοσίευσα εργασίες μου και συνεργάστηκα άψογα και με τον επόπτη και με τα άλλα δυο μέλη της επιτροπής. Ελληνικό πανεπιστήμιο, χωρίς δίδακτρα, υψηλό επίπεδο, συνεργασία σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι η δική μου "αλήθεια". Άλλοι ίσως το βίωσαν διαφορετικά. Ωστόσο, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Εγώ εκπόνησα διδακτορική διατριβή καθαρά για λόγους προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Είχα ήδη διοριστεί στην εκπαίδευση και δεν το ήθελα ως επιπλέον προσόν.
μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικούς καλούς λόγους γιατί κανείς να κάνει διδακτορικό σήμερα?
Παράθεση από: killbill στις Οκτωβρίου 07, 2012, 11:22:08 amμπορεί κάποιος να μου δώσει μερικούς καλούς λόγους γιατί κανείς να κάνει διδακτορικό σήμερα?Επειδή γουστάρει το αντικείμενό του και την έρευνα, και θέλει μετά να φύγει από την Ελλάδα...