0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: luxe στις Μαΐου 22, 2012, 10:12:09 pmΚαλησπερα σας και παλι! Πριν λιγο μου ηρθε e-mail απο το ΑΠΚΥ.Αρχικα δεν ειχα κληρωθει στους 180 για το μεταπτυχιακο Επιστημες της Αγωγης,αλλα τελικα μετα απο ελεγχο των πιστοποιητικων ειμαι επιλεξιμη πλεον.Τι γνωμη εχετε? το εχει ολοκληρωσει καποιος? ξερουμε τελικα για την αναγνωριση του? δε με νοιαζει αν δινει παιδαγωγικη επαρκεια αρκει να αναγνωριζεται.Συγγνωμη αν σας κουραζω,οποιος μπορει ας μου πει μια γνωμη,θελουν απαντηση συντομα..Αναγωρίζεται από το ΔΟΑΤΑΠ το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό ως ισότιμο του ΕΑΠ .Αν θέλεις στείλε μου πμ να σου στείλω την επίσημη απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ.Παιδαγωγική επάρκεια δεν δίνει, όπως δεν δίνει και το "Σπουδές στην Εκπαίδευση" του ΕΑΠ.
Καλησπερα σας και παλι! Πριν λιγο μου ηρθε e-mail απο το ΑΠΚΥ.Αρχικα δεν ειχα κληρωθει στους 180 για το μεταπτυχιακο Επιστημες της Αγωγης,αλλα τελικα μετα απο ελεγχο των πιστοποιητικων ειμαι επιλεξιμη πλεον.Τι γνωμη εχετε? το εχει ολοκληρωσει καποιος? ξερουμε τελικα για την αναγνωριση του? δε με νοιαζει αν δινει παιδαγωγικη επαρκεια αρκει να αναγνωριζεται.Συγγνωμη αν σας κουραζω,οποιος μπορει ας μου πει μια γνωμη,θελουν απαντηση συντομα..
Είμαι κι εγώ από Θεσσαλονίκη!Ελπίζω να δημιουργηθεί εδώ τμήμα. Μου είχαν πει πάντως ότι δημιουργούνται τμήματα και σε άλλες πόλεις αν συγκεντρωθούν πολλά άτομα. Μακάρι!
κανενας δεν παει κυπρο.οι συναντησεις γινονται ελλαδα και αυτες ακομη ειναι προαιρετικες μου ειπαν
Ακόμα και οι εξετάσεις θα γίνονται στην Ελλάδα;Παράθεση από: luxe στις Μαΐου 24, 2012, 05:08:09 pmκανενας δεν παει κυπρο.οι συναντησεις γινονται ελλαδα και αυτες ακομη ειναι προαιρετικες μου ειπαν
πως δεν δίνει παιδαγωγική επάρκεια? αφού είναι στις επιστήμες της αγωγής?
Συνάδελφοι, όσοι έχουν κριθεί επιλέξιμοι από το Ε.Α.Π Κύπρου σημαίνει ότι θα τους πάρουν σίγουρα στο πρόγραμμα;
@knaison η efi ρωτησε χθες τηλεφωνικα και για παιδαγωγικη επαρκεια στο δοαταπ και της ειπαν οτι δινει το συγκεκριμενο....