0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια!!Σου στείλαν mail?
Ναι βγήκαν τα αποτελέσματα αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μας πήραν. Τέλη Φλεβάρη θα οριστικοποιηθεί. Παιδιά γνωρίζει κανείς αν το μεταπτυχιακό στην Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία αναγνωρίζεται;
Γνωρίζω πως υπάρχει σύνδεση ΑΠΚυ με ΕΑΠ, συνεπώς αναγνωρίζεται μαζί με το δεδομένο ότι εκπληρώνεται η απαίτηση για φυσική παρουσία του υποψηφίου λόγω των εξετάσεων που διενεργούνται. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Με δουλευετε? Το ΑΠΚΥ ειναι πανακριβο!!!!Εγω δεν ολοκληρωσα την αιτηση και μου στειλανε εχθες μαιλ λεγοντας μου μπες κ κανε οριστικη υποβολη ακομη κ τωρα για να ξεκινησεις!!! Τους εφαγες πελατια το Λευκωσιας!!!!!!!!Θα γινει σφαγη στο τελος!!!!!Η Κυπρος ειναι εξυπνος λαος κ τρωει τα λεφτα των ελληνων οπως τα τρωει τοσα χρονια η η Αγγλια.Η Ελλαδα δεν κοιταξε να κανει ανοιγματα στο εξβτερικο με εξ αποστασεως πτυχια κ να αναδειχθει κ να βγαλει κ χρημα.Κοιταξε να κανει αηδιες.Καλα κανει τωρα η κυπρος!!!
Παράθεση από: Skyfall στις Ιανουαρίου 30, 2013, 04:09:47 pmΓνωρίζω πως υπάρχει σύνδεση ΑΠΚυ με ΕΑΠ, συνεπώς αναγνωρίζεται μαζί με το δεδομένο ότι εκπληρώνεται η απαίτηση για φυσική παρουσία του υποψηφίου λόγω των εξετάσεων που διενεργούνται. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Είχα περάσει πέρυσι κ ήμουν έτοιμη να δεχτώ. Τους ρώτησα 2-3 φορές μέσω mail εάν αναγνωρίζεται κ μου λεγαν άλλα αντί άλλων.Τουλάχιστον πέρυσι δεν αναγνωριζόταν.Μην κάνεις υποθέσεις, ψάξτο περισσότερο.Είναι κρίμα να χάσεις 2,5 χρόνια κ τόσα χρήματα κ στην τελική να έχεις ένα μεταπτυχιακό που δεν αναγνωρίζεται.
skyfall σε ποιό πρόγραμμα έχεις κάνει αίτηση. Και γω έχω επιλεγεί και στα 3 προγράμματα που έκανα αίτηση αλλά δεν πληρώ σε όλα τις προυποθέσεις:-P