PANAS, Goat και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι,δύο ερωτήσεις σχετικά με δήλωση προτίμησης από μετάθεση. 1. Στη ΔΔΕ μου υπάρχουν σχολεία που δίνουν πολλές ώρες (αρκετές για να καλύψω ωράριο 23 ωρών) και άλλα, όπου θα έπρεπε να συμπληρώνω και αλλού. Λαμβάνεται αυτό υπόψη κατά την τοποθέτησή μου (δηλ. με "τραβάει" το σχολείο που έχει κενό από 23 και πάνω και τοποθετεί άλλους, με μικρότερο ωράριο, σε αντίστοιχα σχολεία ή το σύστημα απλώς "διαβάζει" οργανικά κενά ανεξαρτήτως ωρών); οχι δεν ισχυει αυτο. Αν εχεις τα περισσοτερα μορια απο τους αλλους και επιθυμεις το σχολειο Α ως πρωτο σε αυτο θα σε βαλουν ειτε εχει οργανικο κενο 12 ωρων ειτε οργανικο περισσοτερων απο 12 ωρες (απλα αν εσυ διαλεξεις οργανικο με 12 ωρες και δεν βρεις β αναθεσεις να παρεις τοτε θα πας και αλλου για συμπληρωση. Αν ομως δηλωσεις σχολειο με 23 ωρες τοτε θα εισαι μονο σε αυτο)Με συμφέρει να δηλώσω εξ' αρχής σχολείο όπου θα καλύπτω ωράριο ή να προτιμήσω το σχολείο που θέλω, όπου δεν θα καλύπτω, και μετά βλέπουμε;σε καθε δηλωση προτιμησης ειτε αυτη ειναι για οργανικα κενα, ειτε για λειτουργικα δηλωνουμε πρωτο το σχολειο που επιθυμουμε 100% και 2ο αυτο που επιθυμ 99% , 3ο αυτο που επιθυμουμε 98% και τελευταιο αυτο που επιθυμουμε 0,1%2. Ως τώρα έχω δουλέψει σε γυμνάσια κι έκανα κι ένα σύντομο πέρασμα από εσπερινό ΓΕΛ. Ποια είναι συνήθως η κατάσταση στα Γ με Λ.Τ.; Εννοώ: ποιο είναι συνήθως το γνωστικό επίπεδο των λυκειακών τμημάτων; (Προφανώς, δεν είναι όλα τα Γ/Λ.Τ. το ίδιο. Αλλά ρωτάω τι ισχύει συνήθως: δεν έχω ξαναδουλέψει σε λύκειο και δεν αισθάνομαι -τουλάχιστον προς το παρόν- επαρκής να αναλάβω πχ λατινικά ή γ λυκείουαναλογα την περιπτωση , αλλα συνηθως αυτα τα σχολεια ειναι σε περιοχες με δυσκολη προσβαση οπου υπαρχει για διαφορους λογους χαμηλοτερο γνωστικο επιπεδο). Ευχαριστώ
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μερικές δδε δεν μαςκαλούν για τοποθέτηση; μαγειρεύεται κάτι;
δε νομίζω κάτι μεμπτό , πλην της καθυστέρησης, που έχει ξαναγίνει και σε νορμάλ περιόδους.όπως έχω ΞΑΝΑγράψει τηρούν στάση αναμονής διότι κάθε διευθυνση με την παρούσα διαχείριση κάνει ό,τι νομίζει συμφωνω απολυτως. κανει ο καθενας οτι νομιζει! άλλοι έκαναν νεες τοποθετήσεις υπεραρίθμων και προχωράνε (κυκλάδες) , άλλες καλούν σε επόμενη φάση στα μουλωχτά (χωρίς να εξηγούν γιατί δεν κάνουν πρώτα ανακοίνωση νεων οργανικών υπεραρίθμων ) , άλλες - χτεσινή ανακοίνωση πολύ ντρόμπρα για μένα και σωστά με υπηρεσιακά δεδομέναΑν εννοεις την αχαια οντως λενε οτι δεν μπορουν να κανουν συνεδριασεςι αλλα εσυ πιστευεις οτι το εμαθαν απο το υπουργειο ή ψαρωσαν και κολωσαν να συνεχισουν? δηλ απο που προκυπτει οτι ειναι ΟΚ με τα υπηρεσιακα δεδομενα??δηλ λαβανε διευκρινηση απο το υπουργειο? και γιατι οι αλλες 17 δδε συνεχιζουν κανονικα τις συνεδριασεις? προφανως ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Και απο την αλλη θεωρεις λογικο ν δοθηκε η εξαιρεση απλα και μονο για να μαζεψουν δηλωσεις και μετα να ξαναπαγωσουν τις συνεδριασεις?δηλ ζητησαν εξαιρεση για να κερδισουν 5 μερες απο το μαζεμα των δηλωσεων? τοσο ηλιθιοι? - εξηγούν γιατί δεν μπορουν να ανακοινώσουν νέες οργανικές σύμφωνα με την εξαίρεσηκαι που το στηριζει η αχαια πχ οτι δεν μπορουν να ανακοινωσουν οργανικες?στην γνωμοδοτηση του ΣτΕ ? δηλ ερμηνευυσαν μονοι τους το ΣτΕ ή υπηρξε καποιο επιπλεον εγγραφο απο το υπουργειο? , αλλά καλούν για επόμενες φάσεις. το πώς κάποιοι εδώ τα βρίσκουν όλα μια χαρά να προχωράνε δεν το κατανοώ, άλλα βλέπω , αλλά εγώ είμαι και περίεργος...η μεγάλη θεωρώ ότι κατανοεί πώς δεν αξίζει να εκκινήσει τη διαδικασία σε τέτοιο περιβάλλον (δεν το βρίσκω πολύ λάθος) , διότι από την άλλη δευτέρα ξεκινά εκλογική περίοδος και κανονικά πρέπει να υπάρξει εκ νέου αίτημα εξαίρεσης (τουλάχιστον νομικά νομίζω ότι αυτό ισχύει γενικά, δεν ξέρω τι θα γίνει, ειδικά με αυτούς στα πράγματα, εχουμε δει πολλά - και όχι όλοι καταλαβαίνω).
Μάλιστα.. Τα οργανικά κενά που δίνει η διεύθυνση μου είναι σχεδόν όλα σε 6θεσια/7θεσια σχολεία που σημαίνει ότι δεν γίνεται να συμπληρωθεί ωράριο για ΠΕ06. Αλλά στην ίδια ομάδα βρίσκονται σχολεία που απέχουν 20-40 χλμ μεταξύ τους. Υποθέτω ότι δεν θα έχω λόγο στο σε ποια σχολεία θα τοποθετηθώ για συμπλήρωση.
Σαν ΠΕ70 θα επιλεγατε 6θεσιο ή 12θεσιο; Έχετε να αναφέρεται κάτι αρνητικό για κάποιο ή είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά μου αρέσουν τα μικρά σχολεία αλλά φοβάμαι μην κλείσει μετά από χρόνια και ψάχνω για οργανική. Να σημειώσω πως ανήκω σε ειδική κατηγορία και δεν μπορώ να βγω υπεράριθμος, εκτός αν το επιθυμώ. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk