jimpan και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα κενά οργανικά που δινονται απο τις διευθυνσεις κάνουν αίτηση όλοι μαζι και συγκρινονται μεταξύ τους βασει μοριων οι αιτούντες βελτίωση, οριστική τοποθέτηση και αυτοί που έχουν έρθει με μετάθεση.Προηγούνται όλων των παραπάνω οι των ειδικών κατηγοριών λόγω υγείας και πολυτεκνίας. Άρθρο 13Ειδικές κατηγορίες μετάθεσης1. Κατά τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών λειτουργών μετατίθενται ή τοποθετούνται, κατάπροτεραιότητα, συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους.α) Οι εκπαιδευτικοί που έχουν παιδιά τα οποία χρειάζονται ειδική θεραπευτική αγωγή ή εκπαίδευση και είναι τυφλά, κωφά ή βαρϋκοα, αυτιστικά, σπαστικά ή πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, που χρήζει μεταγγίσεων αίματος, λευχαιμία, αιμορροφιλία, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια σε στάδιο αιμοκάθαρσης, AIDS, σύνδρομο DOWN και σκλήρυνση κατά πλάκας τετραπληγικής ή παραπληγικής μορφής καρκίνο σε μεταστατικό στάδιο και νόσο του Grohn. Για την απόδειξη των λόγων αυτών απαιτείται βεβαίωση
Αυτός με τα 75.Αν ανήκει κάποιος σε ειδική κατηγορία, δεν έχουν σημασία τα μόρια. Μπορεί ένας να έχει 100+ κι ο άλλος 10 αλλά ειδική κατηγορία, θα πάρει τη θέση αυτός με τα 10. Συγκρινόμενοι μεταξύ τους, εννοεί ότι αν έχεις πολλά άτομα σε ειδική κατηγορία, φτιάχνεις πίνακα μορίων δικό τους και επιλέγουν πρώτοι θέσεις ανάλογα με αυτά. Μετά ο,τι απομείνει σε κενα, δίνεται στους υπόλοιπους, τους μη ειδικών κατηγοριων
Μπορείς να ζητήσεις βελτίωση την επόμενη χρόνια ξανα. Επίσης αν μείνει οργανική που δεν την θέλει κανένας και υπάρχουν άτομα χωρίς οργανική, την φορτώνεται αυτός με τα λιγότερα κι ας μην την έχει δηλωσει (το έχω πάθει...)
Τι εννοείς κενή οργανική και άτομα χωρις οργανικη; Δε θα "τακτοποιηθούμε" όλοι; Δε θα το προβλέψει αυτο η διδε;Σορρυ αν ρωτω κατι γνωστό αλλά ως νεοδιόριστη δεν είμαι και πολυ εξοικειωμένη με όλα αυτά.
Δηλαδή οι πολυτεκνοι προηγούνται από αυτούς που έχουν αναπηρία αλλά δεν είναι τετραπληγικοί;!!!!! Πολύ δίκαιο!
Καλού κακού μη το διατυμπανίζεις γιατί μπορεί και να μην ισχύει, όποτε αν το πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι, δεν θα το αφήσουν ετσι
Να βιαστείς γιατί πχ η δδε αν. Θεσνικης ήδη ζητάει να σταλούν τα έξτρα ώστε να βγουν οι μοριακοί πίνακες
Δεν είμαι αυτής της λογικής και δεν μου αρέσει να κινούμαι υπόγεια. Γιατί να το κρύβω; Ας γίνει το νόμιμο, αυτό που ορίζουν οι εγκύκλιοι. Αυτός με τα περισσότερα μόρια θα πάρει τη θέση που δικαιούται. Αν δεν ισχύει, θα περιμένω 1 χρόνο και του χρόνου θα διεκδικήσω πάλι τη θέση.