PANAS, Goat και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω αρχίσει να διαβάζω τι γίνεται με τα πειραματικά γιατί πληροφορηθήκαμε πως έχουμε προταθεί να γίνουμε παρά την ομόφωνα αρνητική εισήγηση του συλλόγου μας. Απ' ό,τι έχω καταλάβει οργανικές δεν υπάρχουν. Εμείς μπορούμε να παραμείνουμε με θητεία στο τέλος της οποίας θα αξιολογηθούμε για το αν θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε στο σχολείο με νέα θητεία. Όσοι δηλώσουμε πως δεν επιθυμούμε να παραμείνουμε χαρακτηριζόμαστε υπεράριθμοι και προηγούμαστε στις τοποθετήσεις. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και ψάχνω ακόμη είναι αν θα κριθούμε υπεράριθμοι και του χρόνου αν φέτος φύγουμε με απόσπαση ή παραμείνουμε για μια χρονιά ακόμα.
Τα πειραματικά έχουν οργανικές ;
Θα προηγηθούν οι τοποθετήσεις στα νέα πειραματικά ; Αυτοί που θα τοποθετηθούν στα πειραματικά θα πάρουν οργανική σε αυτά ; Tα παλιά τους σχολεία αντίστοιχα θα βγάλουν κενό ;
Εφόσον κάποιοι εκπαιδευτικοί πάρουν οργανική στα πειραματικά, είναι λογικό να βγάλουν κενά τα παλιά τους σχολεία.
Στα πειραματικά έχεις μεγαλύτερο μισθό ;
Θυμάμαι που μας έλεγε ένας καθηγητής που δίδασκε σε πειραματικό ότι το μέγιστο είναι 16 ώρες την εβδομάδα.
έχεις -2 στο κανονικό σου ωράριο, δεν ισχύει αυτό με το μάξιμουμ 16. Επίσης μπορείς να τρέξεις έναν όμιλο μετά το σχόλασμα και μετράει κι εκείνος στο ωράριο σου: δηλαδή αν πάει σε πειραματικό κάποιος με 20 ώρες, κάνει αυτόματα 18 κι αν πάρει όμιλο κάνει 16 ώρες σε τάξη και 2 ώρες όμιλο
Θες να μας πεις περισσότερα για τον όμιλο; Ποιος είναι ο σκοπός του και πώς λειτουργεί μετά το σχόλασμα;