0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα πειραματικά σχολεία έχουν τους ομίλους για να κάνουν STEM, ρομποτική, περιβαλλοντική και άλλα καλά και αναγνωρίζονται οι ώρες των εκπαιδευτικών. Σε όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς οι ώρες των προγραμμάτων έχουν πάει περίπατο, με στόχο την έμμεση κατάργησή τους.
Μπες στο site του ΠΣΠΘ και δες τους ομίλους του γυμνασίου- λυκείου. Είναι μέχρι τις 4.00 και μπορούν να διαλέξουν μέχρι δυο κάθε χρονο.
εσύ δουλεύεις εκει; Ισως μπορεις να δωσεις και πληροφοριες για άλλα θεματα, καποιος πιο πανω ρωτησε αν οσοι ειναι σε πειραματικα παιρνουν περισσοτερα χρήματα και τι γινεται με οργανικές και αξιολογηση.
Έχω αρχίσει να διαβάζω τι γίνεται με τα πειραματικά γιατί πληροφορηθήκαμε πως έχουμε προταθεί να γίνουμε παρά την ομόφωνα αρνητική εισήγηση του συλλόγου μας. Απ' ό,τι έχω καταλάβει οργανικές δεν υπάρχουν. Εμείς μπορούμε να παραμείνουμε με θητεία στο τέλος της οποίας θα αξιολογηθούμε για το αν θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε στο σχολείο με νέα θητεία. Όσοι δηλώσουμε πως δεν επιθυμούμε να παραμείνουμε χαρακτηριζόμαστε υπεράριθμοι και προηγούμαστε στις τοποθετήσεις. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και ψάχνω ακόμη είναι αν θα κριθούμε υπεράριθμοι και του χρόνου αν φέτος φύγουμε με απόσπαση ή παραμείνουμε για μια χρονιά ακόμα.
Για εμας τους νεους αναπληρωτες που τωρα μαθαινουμε καποια πραγματα υπαρχει καποιος ιστοτοπος που μπορουμε να κατανοησουμε τι ειναι τα οργανικα και τι ειναι τα λειτουργικα κενα που τα αναφερουν συνεχεια?
Πότε πληροφορηθήκατε ότι έγινε η πρόταση για το σχολείο σας; Μέχρι πότε πρέπει να απαντήσετε; Και κάτι ακόμα! Πώς ερωτηθήκατε αν ενδιαφέρεστε να χαρακτηριστεί το σχολείο σας ως Πειραματικό, αφού λόγω lockdown τα σχολεία είναι κλειστά;
https://drepani.gr/index.php/epikairotita/item/7300-viaii-kai-antidimokratiki-metatropi-sxoleion-se-protypa-peiramatika-xoris-apofasi-syllogon-didaskonton-alla-me-diefthynton-ekpaidefsis?fbclid=IwAR26LzGPIIAB4ZzfBBGDNvPscS9Zxles-Wtjjf85z7B8lOm65zISOWyy--ASent from my iPhone using Tapatalk
Όμως ρώτησα αν τους πληροφόρησαν και πότε για τη μετατροπή του σχολείου.
Και όχι να είπαν δεν μετράει η γνώμη του συλλόγου Ο διευθυντής εκπαίδευσης έχει δικαίωμα να κάνει πρόταση Sent from my iPhone using Tapatalk
Δε διαφωνώ με τίποτα από όσα λέτε αλλά θέλω να μάθω το εξής: πότε τους ενημέρωσαν και μέχρι πότε ορίστηκε η προθεσμία για να γίνουν προτάσεις
Σε όλα τα σχολεία είχε έρθει εγγραφο που καλούσε οποία σχολεία ήθελαν να κάνουν αίτηση Κανένα σχολείο δεν έκανε όποτε ο διευθυντής εκπαίδευσης αν ήθελε έκανε αυτός πρόταση Sent from my iPhone using Tapatalk