0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα δημιουργηθούν νέα πειραματικά ; Πότε ; Μετά τις τοποθετήσεις ;
Αν δεν τα δώσουν μπορούμε να <πατήσουμε> σε κάποιο έγγραφο ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί, θα ξέρουμε ποια είναι αυτά τα κενά; Εδώ πήρα στη ΔΔΕ να ρωτήσω αν είχε κενά ή πλεονάσματα στην ειδικότητά μου και μου απάντησαν ότι αυτές είναι εμπιστευτικές πληροφορίες, που δεν ανακοινώνονται...
Απαράδεκτες τακτικές, όταν πρόκειται για δημόσια έγγραφα, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, κι επηρεάζουν τις ζωές των εργαζομένων. Όρεξη να έχει κανείς, να τα τρέξει λίγο με δικηγόρους, αλλά...
Στον Πειραιά ανακοίνωσαν τα κενά με ώρες μάλιστα ανά σχολείο και με ένα ερμηνευτικό υπόμνημα, αλλά αδύνατον να γνωρίζει κανείς αν (όλα) τα κενά αυτά προέρχονται από τις συνταξιοδοτήσεις, ή τις αυτοδίκαιες απολύσεις λόγω κατάληψης ορίου ηλικίας ή ίσως θανάτους (μακάβριο αλλά πραγματικό), από τις μεταθέσεις κλπ. κλπ.Απαράδεκτες τακτικές, όταν πρόκειται για δημόσια έγγραφα, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, κι επηρεάζουν τις ζωές των εργαζομένων. Όρεξη να έχει κανείς, να τα τρέξει λίγο με δικηγόρους, αλλά...
Να ρωτησω κατι , επειδη νομιζω οτι καποιες φορες γινομαστε υπερβολικοι. Ο Πειραιας εβγαλε σχετικα γρηγορα (ως μεγαλο πυσδε) ενα πολυ αναλυτικο εξελ με τις ωρες ανα σχολειο/ειδικοτητα.
Μπορούν να πάρουν όποιο θέλουν αλλά . 1. Δεν υπάρχει οδηγία ότι πρέπει να εμφανίζονται ενιαία, αντίθετα υπάρχει παλιά εγκύκλιος ότι πρέπει να ανακοινώνονται αναλυτικά, 2. Ενισχύει την διαφάνεια που καταλαβαίνω ότι είναι ανεπιθύμητη γενικά άρα είναι καλό που έχουν το θάρρος 3. Είναι καλό να ξέρει ο υπεράριθμος τι θα πάει να κάνει και όλες τις επιλογές του και όχι να παίρνει τηλέφωνα σε όλα τα σχολεία, θα τον βοηθήσει στην επιλογή του. 4. Εμείς οι
knkn και aporias, όσο το έχω ψάξει, δεν είχε ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία για τις οριστικές αποφάσεις περί της δημιουργίας προτύπων και πειραματικών. Συνεπώς ΚΑΙ γι' αυτό το ζήτημα κινούμαστε - προς το παρόν - στα τυφλά...
Προς LT: Δεν ειχα προσεξει τον προηγουμενο διαλογο, γιαυτο σου εγραψα αυτα για τον Πειραια.