0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τις ειδικές κατηγορίες υπάρχουν συγκεκριμένες ασθένειες (περιγράφονται στα σχετικά διατάγματα). Εάν η ασθένεια εμπίπτει στη σχετική λίστα τότε ναι προηγείται.Η τοποθέτηση γίνεται με βάση τα μόρια μετάθεσης συν μόρια λόγω εντοπιότητας συν μόρια λόγω συνυπηρέτησης.Αυτά.
Καλησπέρα, σχετικά με τη βελτίωση θέσης στα οργανικά κενά δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα.1.Αν κάνω αίτηση για βελτίωση θέσης και ικανοποιηθεί το αίτημα μου, άρα καταλάβω μια νέα οργανική, τότε αυτόματα αφήνω πίσω μου ένα κρυφό οργανικό κενό (την οργανική που κατείχα). Αυτό το κενό κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός ΠΥΣΠΕ μπορεί να καταληφθεί από κάποιο συνάδελφο που θα το έχει δηλώσει, σωστά;2.Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που δεν πετύχω τη βελτίωση θέσης που θέλω, και έχει δηλώσει το σχολείο της οργανικής μου κάποιος συνάδελφος, θα χάσω την οργανική μου;
Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.Στις μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ εννοώ τις οριστικές τοποθετήσεις και τις βελτιώσεις θέσεων.Εγώ είχα καταλάβει το εξής: από τη στιγμή που κάνεις αίτηση για βελτίωση θέσης η οργανική σου μπαίνει και αυτή στη λίστα των οργανικών κενών ως κρυφό κενό. Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν επιτευχθεί η βελτίωση σωστά;
debedΑν έχεις κάνει αίτηση βελτίωσης, αλλά δεν έχεις δηλώσει σχολείο, δεν μπορούν να σε κουνήσουν.
Καλησπέρα αν πάρω νέα οργανικη λόγω ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑΣ πρέπει να την υπηρετήσω για να πάρω καινούρια οργανικη την επόμενη χρόνια ;Και αν πάρω νέα οργανικη λόγω