0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα,με κάθε επιφύλαξη: σε τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν το Πάσχα με (νησιωτική) ΔΔΕ, μου είπαν ότι είχαν σκοπό να βγάλουν πρόσκληση για τοποθετήσεις από μετάθεση ακριβώς μετά τις γιορτές. Και να ανακοινώσουν τις τοποθετήσεις αμέσως μετά (κάτι σαν "εντός πενθημέρου") ώστε να προλάβουν τις εκλογές. Δεν ξέρω πώς σχεδίαζαν να το κάνουν ώστε να εξαιρεθούν από την προεκλογική απαγόρευση των μεταβολών. Και, εννοείται ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει τίποτα. Θα επικοινωνήσω ξανά άμεσα και θα ενημερώσω αν υπάρχει νεότερο.
καλησπέρα,με κάθε επιφύλαξη: σε τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν το Πάσχα με (νησιωτική) ΔΔΕ, μου είπαν ότι είχαν σκοπό να βγάλουν πρόσκληση για τοποθετήσεις από μετάθεση ακριβώς μετά τις γιορτές. Και να ανακοινώσουν τις τοποθετήσεις αμέσως μετά (κάτι σαν "εντός πενθημέρου") ώστε να προλάβουν τις εκλογές.
Το "πανέξυπνο" Υπουργείο έχει ήδη ζητήσει εξαίρεση. Αναμένεται πολύ σύντομα η απόφαση. Υπομονή.
Ο Φασφαλης επιβεβαιώνει την πληροφορία σου.Αν είναι αλήθεια θα έχουμε λίαν συντόμως νεότερα.
οι προσκλήσεις για τοποθετήσεις από μετάθεση θα βγουν μετά τις εκλογές, άμεσα (την επόμενη μέρα, λένε) ώστε να προλάβουν τις δεύτερες.
https://e-wall.net/36916/ekloges-exairesi-ypiresiakon-metavolon-yperarithmies-metatheseis-entos-pyspe-kai-oristikes-topothetiseis-neodioriston-ekpaideftikon/
Όλα καλά αν τελικά γίνει έτσι, αλλά θα επιμείνω: σε ποιο σώμα/αρχή θα καταθέσει το αίτημα εξαίρεσης το υπουργείο; Αν απαιτείται νόμος ή τροπολογία, όπως απαιτήθηκε για να εξαιρεθούν οι διορισμοί, δεν υπάρχει πια
Καλησπέρα θέλω να ρωτησω για οποίον γνωρίζει να μου πει..Εγώ δεν μπόρεσα να πάρω μετάθεση στο νομό που ήθελα, μέχρι εδώ όλα καλά.Τώρα βλέπω στα οργανικά κενά που δίνει για τις τοποθετήσεις υπεράριθμων ότι δίνει για τοποθετήσεις οργανικό στην ειδικότητα μου.Πως ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΦΟΎ ΥΠΉΡΧΕ ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΚΈΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕΤΆΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΤΟ
Γίνεται διότι τα κενά για μεταθέσεις και τοποθετήσεις υπολογίζονται με διαφορετίκο τρόπο. To οργανικό κενό για οριστική τοποθέτηση υπολογίζεται ως 12 κενές ώρες Α ανάθεσης σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Το κενό για μετάθεση είναι 20 κενές ώρες Α ανάθεσης συνολικά στην περιοχή μετάθεσης, λαμβάνοντας υπόψη όμως και τα πλεονάσματα ωρών. Δηλαδή, το κενό αυτό προφανώς υπήρχε όταν το ΠΥΣΔΕ υπολόγιζε τα κενα για τις μεταθέσεις, αλλά πιθανά να 'σβήστηκε' από πλεόνασμα ωρών σε άλλο σχολείο ή ομάδας σχολείων.
Για απόσπασή να έχω ελπίδα με βάση αυτό?