vasilis047, margarita37 και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα συμβούλια μπορούν να συνεδριάσουν το νωρίτερο στις 22/05. Οι περιορισμοί ισχύουν μόνο κατά την προεκλογική περίοδο.
Κι αν πάμε σε δεύτερο γύρο;;
Ανακοίνωση ΔΔΕ Γ΄Αθήνας 3/5/2023 9:15:00 πμ:
Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναμονή οριστικής τοποθέτησης, όπως όλοι οι νεοδιόριστοι. Ας ελπίσουμε να υπάρξει η περιβόητη εξαίρεση από το ΣΤΕ. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: κοιτάζοντας τα μόρια μου, όταν βγήκαν οι πίνακες με τη σειρά κατάταξης μετά τη δήλωση που κάναμε τον Νοέμβρη, παρατήρησα ότι σε αρκετά ονόματα, η στήλη με την εντοπιότητα ήταν κενή. Ενώ στα περισσότερα ονόματα αναγραφόταν η εντοπιότητα, υπήρχαν κάποιοι χωρίς εντοπιότητα. Πώς γίνεται αυτό; Να μην τη δήλωσαν; Έχει κάποιος κάποια ιδέα;
Αν δεν έχουν εντοπιότητα σε δήμους που τους ενδιαφέρουν, δεν την δηλώνουν ούτε προσκομίζουν χαρτιά χωρίς λογο (πχ αν σε ενδιαφέρουν σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά έχεις εντοπιότητα στο δήμο Καλαμαριάς)
Όπως και άτομα που δεν έχουν εντοπιότητα στο νομό. Κατάγονται από αλλού. Ειδικά οι νεοδιόριστοι σπάνια έχουν εντοπιότητα στον τόπο διορισμού.
Το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες. Απλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στον νομο που διορίστηκα πέρυσι είμαστε ένα σκασμό άτομα και αρκετοί έχουν εντοπιότητα στον συγκεκριμένο νομο. Είμαστε αρκετοί με εντοπιότητα σε γειτονικό νομο και, απ’ο,τι βλέπω κάποιοι, με εντοπιότητα σε περιοχές ανά την Ελλάδα. Γι’αυτο μου έκανε εντύπωση που αρκετά άτομα δεν είχαν δήλωση εντοπιότητα.