georgen, maria123, tapeino anaplirotaki και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα,προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται με τη διάθεση, αλλά εξακολουθώ να μπερδεύομαι. Στη δική μου ΔΔΕ, στον πίνακα των μεταθέσεων-βελτιώσεων-οργανικών τοποθετήσεων, εμφανίζονται κάποια άτομα σε "διάθεση ΠΥΣΔΕ". Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν οργανικά κενά, τα οποία υπήρχαν και παλιότερα, πριν από την πρόσκληση για δήλωση προτίμησης. Πώς γίνεται να μείνει κάποιος/α στη διάθεση ενώ υπάρχουν οργανικά κενά, αφού, όπως γράφεται εδώ, ακόμα κι αν δηλώσω λίγες περιοχές για τοποθέτηση, το ΠΥΣΔΕ έχει δικαίωμα να με στείλει σε περιοχή που δεν επέλεξα; Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την διευκρίνιση! Αν βγω υπεράριθμος μετά μπορώ να επιλέξω άλλο από τα εναπομείναντα οργανικά κενά της διεύθυνσής μου ή επιλέγω κάποιο από τα λειτουργικά κενά; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο πιθανότερος λόγος για τον οποίο αυτά τα άτομα εμφανίζονται στη διάθεση, είναι ότι μάλλον πρόκειται για μετατιθέμενους στην περιοχή, οι οποίοι θα παρουσιαστούν μεν εκεί στις 30/6 (μέχρι τότε συνεχίζουν κανονικά στην αρχική περιοχή διορισμού τους), αλλά συμπεριλήφθηκαν κανονικά στους πίνακες των υπό τοποθέτηση και βελτίωση της νέας τους περιοχής, αφού σε αυτή θα υπηρετούν από 1/9.
απο μια ματια που εριξα σε ολες τις δδε ειδα οτι, Α αθηνα,ανατ αττικη,αρκαδια,αρτα,γρεβενα, δωδεκ, εβρος,ευβοια, ευρυτνανια,ανατ θεσσαλ,φωκιδα,ρεθυμνο, μαγνησια,λασηθι, κιλκις,γαιννενα βρισκονται σε χειμερια ναρκη ως προς τις φετινες υπηρεσιακες μεταβολες και δεν εχουν κανει καποια ενεργεια στη φετινη περιοδο,Επισης η ροδοπη,λεσβος,δ αθηνας, δυτ αττ, γ αθηνας,αχαια,ηλεια,ημαθια, θεσπρωτια,κυκλαδες,λαρισα,τρικαλα, φθιωτιδα χθες και σημερα εκαναν καποιες ενεργειες μετά και απο τη γνωμοδοτηση του ΣτΕ (καποιες μεσω συνεδριασεων και αλλες με ανακοινωση για υποβολη δηλωσεων κ χρονοδιαγραμματων) και οι υπολοιπες 30 εχουν ξεκινησει ενεργειες μαρτιο-απριλιο αλλα ειναι σε αναμονη και δεν εκαναν καποια ενεργεια μετα τις 17/5 (γνωμοδοτηση). Επισης δεν βρισκω ποια ειναι η δδε εκτος της φλωρινας, που λες οτι ολοκληρωσε τις μεταβολες και δεν εννοω μεχρι και τη
Από Δευτέρα παγώνουν τα πάντα γιατί απαιτείται νέα γνωμοδότηση από το ΣΤΕ. Μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές το υπαιθ θα στείλει αίτημα για εξαίρεση. Μέχρι να βγει η εξαίρεση παγώνουν τα πάντα και ειδικά οι συνεδριάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων. Ό,τι γίνει αύριο. Μετά πάλι σε αναμονή.
Γεια σας, περιμένω να δω τα οργανικά κενά στην περιοχή μου. Μπορεί κάποιος να τοποθετηθεί σε λειτουργικό κενό ή οργανικό κενό που δεν δήλωσε σε περίπτωση που βγει υπεράριθμος; Υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να ξέρουμε με ποια σειρά γίνονται όλα αυτά;
πάντως η Ανατολική Αττική έχει βγάλει χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπολογίζει αυτή τη παράμετρο. μάλιστα απο σήμερα έως και Δευτέρα καλεί τους υπεράριθμους να δηλώσουν προτίμηση
Προφανώς πρέπει να την υπηρετήσω, με το καλό όταν επιστρέψω τον Οκτώβρη που λήγει η άδεια ανατροφής. Αναρωτιόμουν λοιπόν. Δηλώνω κανονικά τα πάντα και ευελπιστώ να πιάσω ένα σχολείο που θα είναι κοντά στον τόπο κατοικίας μου(διαφορετικός νόμος) ώστε να πηγαινοέρχομαι; Επειδή το θεωρώ απίθανο, δηλώνω λιγότερα σχολεία μπα και βγω στη διάθεση ( από αυτά βέβαια που μου είπατε μάλλον δε θα βρεθώ στη διάθεση απλά θα με στείλουν αε ο,τι περισσέψει. Δηλώνω τα πάντα και κάνω αίτηση και βελτίωση θέσης; (Απόσπαση εντός πυσπε); Κάνω τον σταυρο μου;
@Vama θα προσπάθησω να ξεμπέρδεψω το νήμα. Και μόνο που έχεις την όρεξη και τη διάθεση και μου απαντάς σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λοιπόν διορίστηκα πέρυσι το καλοκαίρι του ‘22.
Τέλος, για να γίνω κατανοητή, αυτό που είπα πριν είναι το εξής: όταν κάναμε αίτηση για προσωρινη τοποθέτηση ως νεοδιορισθέντες τον Αυγούστο που μας πέρασε, σε λειτουργικά κενά, υπήρξαν άτομα ψηλά στα μόρια, που βγήκαν στη διάθεση του πυσπε. Εμείς με χαμηλότερα, τοποθετηθήκαμε κανονικά. Λίγες ημέρες αργότερα, εμφανίστηκαν και αλλά κενά, τα οποία κλήθηκαν να δηλώσουν αυτοί οι ολίγοι που είχαν μείνει στη διάθεση. Αυτά. Ελπίζω να τα ξεκαθάρισα κάπως και να μη σας τα έχω κάνει αχταρμά.