0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος.Θέλω να δηλώσω για οργανική θέση. Είμαστε 20 άτομακι είμαι η μοναδική σε ειδική κατηγορία. Ξέρεις κάνεις αν προηγουμαι έναντι των άλλων συναδέλφων; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
προηγεισαι Σουζη εναντι ολων πλην των υπεραριθμων που εχουν προτεραιοτητα εναντι των ειδικων κατηγοριων. Ομως φανατζομαι οτι αυτη την εποχη η ερωτηση σου επικεντρωνεται στο αν προηγεισαι εναντι των αλλων που ζητουν βελτιωση, μεταθεση, οριστ τοποθετηση απο τους οποιους οντως προηγεισαι
Προηγείσαι.
Γνωρίζουμε πότε θα βγουν οι οριστικές τοποθετήσεις εντος ΠΥΣΠΕ νεοδιόριστων του 2022, μεταταγμένων κλπ?
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει με τις οργανικές τοποθετήσεις στον ΠΕ04? Υπάρχουν ΔΔΕ που για τοποθέτηση από βελτιωση/μεταθεση/διάθεση δίνουν τα κενα ανάλογα με τις ώρες Α ανάθεσης (12 ώρες Α ανάθεσης και συνολικά για τον ΠΕ04 στη σχολική μονάδα κενο τουλάχιστον 12 ωρών) και άλλες που δίνουν συνολικά οργανικα ΠΕ04 τουλάχιστον 12 ωρών (αθροιζοντας ώρες Φυσικης-Χημειας-
Ερώτηση για τις οργανικές Τεχνολογίας στα Γυμνάσια. Αν ελευθερωθεί θέση στην διαδικασία των βελτιώσεων, πηγαίνει αποκλειστικά της ίδιας ειδικότητας ή όλων των ειδικοτήτων που το έχουν ως ανάθεση?
το ζητημα των πε04 ειναι οντως ένα από τα ζητηματα (υπαρχουν κι αλλα) στα οποια κάθε πυσδε, στην κυριολεξια, κανει τα δικα του με ευθυνη του υπουργειου που δεν παιρνει επιτελους μια οριστικη πρωτοβουλια για να ξεκαθαρισει το ζητημα, παρα το αφηνει να σερνεται για προφανεις λογους.Στο δικο μου γινονται τα εξής:Η διαδικασία πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων ανά σχολική μονάδα και ομάδα σχολείων υλοποιείται σε τρεις διαδοχικές φάσεις τοποθέτησης εκπαιδευτικών, όπως αυτές προκύπτουν απο το ΠΔ 50/96 και το 100/97Α φαση=υπεραριθμοι
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!