*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά  (Αναγνώστηκε 592266 φορές)

techteach34!, Έσπερος, jimpan και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
« Απάντηση #2478 στις: Μαΐου 06, 2024, 09:59:18 am »
Για τελευταία φορά. Στο πρώτο λινκ που έβαλες (ΔΔΕ Πειραιά) στην παράγραφο 5 (περί 04) στο παράδειγμα 1 φαίνεται ξεκάθαρα πως ενώ υπάρχουν -21 ώρες χημικού το κενό δεν το δίνουν (άρα μη ξέχωρη αντιμετώπιση) καθώς υπολογίζονται αθροιστικά (κι άρα ενιαία) οι ώρες και δε βγαίνουν -12 συνολικά. Έτσι γίνεται σ' όλα τα ΠΥΣΔΕ. Όποιος ενδιαφερόμενος αναγνώστης το βλέπει μόνος του και κρίνει τελοσπάντων τι λες και τι σου λέω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2024, 10:11:49 am από leon. »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:42:41 »

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2479 στις: Μαΐου 06, 2024, 11:22:51 am »
g.t. Στη ΔΔΕ Πειραιά στο λινκ που εσύ έβαλες στο παράδειγμα 1 για τους ΠΕ04 δείχνει ότι η ξεχωριστή ανά ειδικότητα αντιμετώπιση που λες στη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2024, 11:25:03 am από g.t »

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2480 στις: Μαΐου 06, 2024, 11:53:16 am »
g.t. Στη ΔΔΕ Πειραιά στο λινκ που εσύ έβαλες στο παράδειγμα 1 για τους ΠΕ04 δείχνει ότι η ξεχωριστή ανά ειδικότητα αντιμετώπιση που λες στη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2024, 11:54:52 am από g.t »

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2481 στις: Μαΐου 06, 2024, 11:58:26 am »
Πάμε άλλη μια (τελευταία ναι τελευταία το εννοώ). Σ' όλα τα ΠΥΣΔΕ (όπως και στον Πειραιά) δε γίνεται ξέχωρη αντιμετώπιση των ΠΕ04. Για τούτο δε δίνεται στο εν λόγω παράδειγμα το κενό -21 ώρες χημικού. Διότι η αντιμετώπιση είναι ενιαία (ώρες συνολικές-αθροιστικές). Απ' τη στιγμή που ενιαία δε βγαίνει το -12 κενό δε δίνεται. Οπότε να το ένα λάθος σου. Από κει και πέρα άλλες ΔΔΕ κι απ' τη στιγμή που βγαίνει αθροιστικό (απ' την ενιαία αντιμετώπιση βλέπεις δεν ξεφεύγεις στους ΠΕ04) κενό -12 το δίνουν στον πιότερα ελλειμματικό απ' τη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2024, 12:45:02 pm από leon. »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:42:41 »

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2482 στις: Μαΐου 06, 2024, 12:27:22 pm »
Για τελευταία φορά. Στο πρώτο λινκ που έβαλες (ΔΔΕ Πειραιά) στην παράγραφο 5 (περί 04) στο παράδειγμα 1 φαίνεται ξεκάθαρα πως ενώ υπάρχουν -21 ώρες χημικού το κενό δεν το δίνουν (άρα μη ξέχωρη αντιμετώπιση) καθώς υπολογίζονται αθροιστικά (κι άρα ενιαία) οι ώρες και δε βγαίνουν -12 συνολικά. Έτσι γίνεται σ' όλα τα ΠΥΣΔΕ. Όποιος ενδιαφερόμενος αναγνώστης το βλέπει μόνος του και κρίνει τελοσπάντων τι λες και τι σου λέω.
σου παραθετω
https://www.pde.gr/index.php?topic=575.msg1211058#msg1211058

τη κανει η μιση δευτεροβαθμια εκπαιδευση της ελλαδας [ 27 πυσδε αλλα δεν εχει νοημα να συνεχισω το ψαξιμο και σε αλλες δδε] και συ μου απαντας
"ετσι γινεται σε ολα τα πυσδε" [και συνεχισες να μου το λες και στην επομενη αναρτηση].
Σου παραθετω νομοθεσια και συ αντι αλλης νομοθεσιας-επιχειρηματολογιας σα να μου σιγοψιθυριζεις
"κατω στον πειραια στα καμινια φτωχεια καλη καρδια μα και γκρινια"
Εχει καποιο νοημα να συνεχισω τις παραθεσεις και τις αντιπαραθεσεις ?
Προφανως και δεν εχει.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2024, 12:29:14 pm από g.t »

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #2483 στις: Μαΐου 06, 2024, 01:13:28 pm »
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
αν εκπαιδευτικός ειδικής κατηγορίας πιάσει κενό 12 ωρών, τις υπόλοιπες ώρες του συμπληρώνει αλλού ή στο ίδιο σχολείο
?
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2484 στις: Μαΐου 06, 2024, 02:31:48 pm »
Σου παραθετω το
,
οπου στο κοκκινο υπογραμισμμενο  λεει οτι οι βελτιωσεις γινονται κατα κλαδο και ειδικοτητα και δεν αναφερει ενιαια αντιμετωση και στο πρασινο υπογραμμισμενο λεει οτι τυχον κενα μετα την παραπανω διαδικασια δηλ στη Γ φαση θα καλυφτουν κλπ κλπ δηλ ενιαια και συ συνεχιζεις να μου λες οτι
« κανεις λαθος gt αφου και στις βελτιωσεις ειναι ενιαια η αντιμετωπιση».
Σου ζηταω να μου παραθεσεις καποιο εγγραφο που να λεει αυτο που ισχυριζεσαι και δεν μου παραθετεις το οτιδηποτε, παρα μονο μου γραφεις τη δικη σου αποψη. Μα τι να την κανω τη δικη σου αποψη? Πιστευεις οτι την υπολογιζει κανεις??Μπας και νομιζεις οτι η αποψη σου εχει κιολας αρ πρωτοκ??

Και θα μπορουσες να μου πεις?
«και ποιος νομιζεις οτι χρησιμοποιει την 60818 που μου τσαμπουνας?»
Την χρησιμοποιουν στις περσινεςκαι φετινες υπηρεσιακες μεταβολες τους πχ το
Λασηθι οπου στο σχετικο αρχειο με τις βελτιωσεις αναφερει το

και επιπροσθετα αναφερει στο σχετικο αρχειο με τα εναπομειναντα [γ φαση]

ΔΗΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Επισης μία απο τα ιδια και η πρεβεζα

Kαι παρολες τις παραθεσεις συνεχιζεις να μου λες κατι τετοια οπως το παρακατω και για το οποιο θα σου μιλησω αργοτερα

ΥΓ3: Σ' όλα τα ΠΥΣΔΕ που ανάφερες στο λινκ που παραθέτεις στο αποκάτω μήνυμα https://www.pde.gr/index.php?topic=575.msg1211058#msg1211058 κενό δε δίνεται σε καμμιά φάση αν αθροιστικά οι ώρες δε βγάζουν -12. Αυτό δεν εννοείς να καταλάβεις κι αυτό ακριβώς είναι που συνιστά την ενιαία αντιμετώπιση.

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2485 στις: Μαΐου 06, 2024, 02:36:13 pm »
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
αν εκπαιδευτικός ειδικής κατηγορίας πιάσει κενό 12 ωρών, τις υπόλοιπες ώρες του συμπληρώνει αλλού ή στο ίδιο σχολείο
?
στο ιδιο σχολειο εαν και εφοσον υπαρχουν ωρες β αναθεσης
βλ και δω
https://www.pde.gr/index.php?topic=575.msg1211021#msg1211021

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2486 στις: Μαΐου 06, 2024, 05:08:19 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2024, 05:12:59 pm από g.t »

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2487 στις: Μαΐου 06, 2024, 05:42:20 pm »
g.t. η 2η συνθήκη (ύπαρξη ελλείμματος τουλάχιστον 12 ωρών στο σύνολο του ΠΕ04) που βάζει ο Πειραιάς τόσο για τη ρύθμιση της υπεραριθμίας (https://freeimage.host/i/Jr1dmas) όσο και μετά τη ρύθμιση της υπεραριθμίας (https://freeimage.host/i/Jr5cXpt) ξέρεις από ποια νομοθεσία προκύπτει;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2024, 01:19:19 am από Oliver »

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2488 στις: Μαΐου 07, 2024, 03:19:59 pm »
Σε 3 λοιπον απο αυτα δε γινεται αυτο που λες κι ορεξη να χεις να δεις τι γινεται  και στα υπολοιπα.
Οποτε μαλλον εσυ εισαι αυτος που θα πρεπει να αρχισει τις παραδοχες
Και στα τρία ΠΥΣΔΕ που παράθεσες κενό δε δίνεται αν δεν πληρείται η πρώτη ρήτρα της αθροιστικής παρουσίας -12 ωρών ενιαία στους ΠΕ04. Η ενιαία αντιμετώπιση (δηλαδή άθροισμα ωρών τεσσάρων διαφορετικών ειδικοτήτων) αποτελεί προϋπόθεση για να βγει κενό.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2024, 03:22:09 pm από leon. »

Αποσυνδεδεμένος Dadi

• Πλήρες μέλος
  • Ήταν ένας και δεν έμεινε κανένας.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2489 στις: Μαΐου 07, 2024, 03:44:57 pm »
καλό μήνα!
ερώτηση: όταν εκπαιδευτικός ειδ. κατηγορίας τοποθετείται σε ένα σχολείο, τότε προηγείται όλων των άλλων (αρχαιότερων & μη) στη συμπλήρωση ωραρίου και στην προστασία από υπεραριθμία?

Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ... Ξέρω τουλάχιστον δύο ΔΔΕ που δεν ισχύει αυτό που λές. Εχω πολύ προσφατα γεγονότα ( ΔΔΕ Μαγνησίας ) όπου ειδική κατηγορία μπήκε σε σχολείο ( παίρνοντας οργανική ) και χρειαζόνταν 7-8 ώρες για συμπλήρωση ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έφυγε ο επί 10 χρόνια τελευταίος τοποθετηθής αλλά η ειδική κατηγορία πήγε και σε 2ο σχολείο.

Απλά και όμορφα ( και προφανή ).
Ο κουφός και ο κλανιάρης στέκουν δίπλα στα νταούλια.
MyLastFM : https://www.last.fm/user/Devote

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2490 στις: Μαΐου 07, 2024, 08:33:42 pm »
g.t. η 2η συνθήκη (ύπαρξη ελλείμματος τουλάχιστον 12 ωρών στο σύνολο του ΠΕ04) που βάζει ο Πειραιάς τόσο για τη ρύθμιση της υπεραριθμίας (https://freeimage.host/i/Jr1dmas) όσο και μετά τη ρύθμιση της υπεραριθμίας (https://freeimage.host/i/Jr5cXpt) ξέρεις από ποια νομοθεσία προκύπτει;

Αυτη η συνθηκη δεν προκυπτει απο καμία νομοθεσια και ειμαι 1000% βεβαιος.
Απλως ελλειψει ολοκληρωμενης αντιμετωπισης του ζητηματος των πε04 απο την υφιστάμενη νομοθεσια, το καθε πυσδε λειτουργει απο λιγο εως πολυ διασταλτικά προκειμενου να εξασφαλισει το ευρυθμο της λειτουργιας των σχολειων αρμοδιότητάς του.
Πιο συγεκριμενα, μεταξυ της 111364/Ε2 [και  των  διατάξεων της παρ. 18 του άρθρου 36 του Ν. 4186/2013], που αφορα την κριση των  υπεραριθμων ΠΕ04,  και των εγκυκλίων  84582 και 60818, που αναφερονται στη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2024, 08:42:15 pm από g.t »

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #2491 στις: Μαΐου 07, 2024, 09:03:09 pm »
Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ... Ξέρω τουλάχιστον δύο ΔΔΕ που δεν ισχύει αυτό που λές. Εχω πολύ προσφατα γεγονότα ( ΔΔΕ Μαγνησίας ) όπου ειδική κατηγορία μπήκε σε σχολείο ( παίρνοντας οργανική ) και χρειαζόνταν 7-8 ώρες για συμπλήρωση ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έφυγε ο επί 10 χρόνια τελευταίος τοποθετηθής αλλά η ειδική κατηγορία πήγε και σε 2ο σχολείο.

Απλά και όμορφα ( και προφανή ).
ευχαριστώ, ήμουν σχεδόν σίγουρος για το αλαλουμ στην ελληνική πραγματικότητα
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182512
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 654
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144