carina και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δεύτερο. Δεν σε τοποθετούν αναγκαστικά κάπου.Δεν είναι βέβαια δεδομένο ότι θα είσαι και λειτουργικά υπεράριθμος.Θα εξαρτηθεί από πιθανές αποσπάσεις, βελτιώσεις και ίσως Β αναθέσεις.
Μπορεί να είσαι οργανικά υπεράριθμος και όχι λειτουργικά. Πχ ο διευθυντής άλλου σχολείου με ίδια ειδικότητα με σένα έχει οργανική στο σχολείο σου. Εσύ έχεις 8 ώρες διαθέσιμες α' ανάθεσης και μόλις φύγει ο διευθυντής να βρεθούν 23+8 = 31 διαθέσιμες ώρες α' ανάθεσης. Μέχρι και αναπληρωτή παίρνουν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, άρα τι προτείνεται; Να διαλέξω μόνο τα 4/11 σχολεία και να περιμένω του χρόνου; Γιατί πραγματικά ο Διευθυντής στο σχολείο είναι μαθηματικό ο οποίος θα φύγει φέτος και του χρόνου μια συνάδελφος μαθηματικός.
Θα ήθελα να σας ρωτησω. Είμαι οργανικά υπεράριθμος, ειμαι σε ενα σχολείο και τώρα που βλέπω τα κενά υπάρχουν κάποια σχολεία που δεν θα ήθελα να πάρω οργανική. Μπορώ να δηλώσω μόνο π.χ. τα 4 από τα 11 σχολεία; Αν ναι, αν δεν πάρω οργανική τι θα γινει; Θα μου δώσουν αναγκαστικά μια οργανική θέση ή θα μείνω οργανικά υπεράριθμος και άρα και λειτουργικά;
Καλησπέρα. Ποια χρονιά δίνεται ως οργανικό ένα κενό συνταξιοδότησης; Πχ αν κάποιος υπέβαλε αίτηση φέτος, αυτό θα φανεί το 2025-2026 ή το 2026-2027;
Τι εννοείτε ακριβώς; Έχουν πάρει στο ΚΕΔΑΣΥ και μετάθεση και απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ. Και τις δυο χρονιές που δούλεψα ως αναπληρώτρια, ήρθαν συνάδελφοι έτσι, εντός ΠΥΣΔΕ.
Πρώτη φορά το ακούω. Τα κενά στα ΚΕΔΑΣΥ προκύπτουν είτε από το οργανόγραμμα του υπουργείου (οργανικά) είτε από τον προϊστάμενο του (λειτουργικά), δεν καθορίζονται από το ΠΥΣΔΕ. Ούτε το αντίστροφο γνωρίζω να γίνεται, δηλαδή εκπαιδευτικός του ΚΕΔΑΣΥ να πάρει μετάθεση ή απόσπαση με τις διαδικασίες εντός ΠΥΣΔΕ.Ίσως να είναι καινούργια τακτική αλλά λες ότι έχει ήδη συμβεί εδώ και δυο χρόνια! Σε ποιό ΚΕΔΑΣΥ έγινε αυτό;
Εγραψα ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ, όχι από το ΠΥΣΔΕ, γιατί εσείς γράψατε ότι γίνεται μόνο από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, ενώ μπορεί κάποιος να πάρει μετάθεση ή απόσπαση χωρίς να αλλάξει ΠΥΣΔΕ, δηλαδή να πάει σε άλλο τόπο. Αυτό κατάλαβα, συγχωρείστε με αν κατάλαβα κάτι άλλο απ' αυτό που θέλατε να πείτε. Επίσης, έχει καταργηθεί η προϋπηρεσία των 8 ετών απ' το Σεπτέμβριο του 2024.
Καλησπέρα. Η ερώτηση είναι για οριστική τοποθέτηση νεοδιόριστου του 24 σε οργανικό κενό. Η Β βάθμια έχει δώσει πίνακα ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ με φθίνουσα σειρά μορίων. Ο πίνακας δεν έχει κάποια στήλη με ειδική κατηγορία. Άρα δε γνωρίζουμε αν κάποιος που βρίσκεται στον πίνακα ανήκει σε ειδική κατηγορία. Αν ΠΧ είμαι πρώτος στον πίνακα κ διεκδικώ ένα οργανικό κενό μπορεί τελικά να μη το πάρω γιατί θα το πάρει κάποιος με λιγότερα μόρια αλλά ανήκει σε ειδική κατηγορία? Υπάρχει άλλος πίνακας που μπορούμε να δούμε ποιοι συνάδελφοι ανήκουν σε ειδική κατηγορία ή δεν κοινοποιείται τέτοιος πίνακας ?Ευχαριστώ!
Αυτό λέω ότι μου είναι πρωτάκουστο καθώς το ΚΕΔΑΣΥ δεν είναι σχολική μονάδα να θεωρείται εντός πυσδε/διεύθυνσης. Δεν έχω δει ποτέ πυσδε να ανακοινώνει κενά που να περιλαμβάνουν ΚΕΔΑΣΥ. Εννοούσα ότι οι μεταθέσεις από και προς ΚΕΔΑΣΥ/ΣΜΕΑΕ γίνονται παράλληλα με αυτές από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, με την ίδια διαδικασία. Αν θέλεις στείλε μου σε πμ που έγινε αυτό. Καλή τοποθέτηση εύχομαι.