0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι ΠΕ04 πλην φυσικών κινδυνευουν να βγουν υπεράριθμοι;
Αν πάρεις οργανική σε σχολείο που θα έχει 12 ώρες Α και Β ανάθεση δεν βγαίνεις υπεράριθμός (οργανικά μιλάμε πάντα) (Ισχύει για τους ΠΕ04).
Έκανα μια προσπάθεια να βοηθήσω με όσα γνωρίζω γράφοντας ένα κειμενάκι που πιστεύω λύνει μαζεμένα κάμποσες απορίες.Ίσως υπάρχουν παραλείψεις ή ακόμη και λάθη (εύχομαι όχι). Θα παρακαλούσα όποιος/α επιθυμεί να βοηθήσει ώστε να απαντά σε ακόμη περισσότερες απορίες συναδέλφων και φυσικά να διορθωθούν πιθανά λάθη. Ελεύθερο επεξεργασίας δηλαδή. What the FAQ!!! Μόνιμοι EDITIONΤο σχολείο ξεκίνησε…
Έχω οργανική θέση σε σχολείο αλλά δεν την εχω υπηρετήσει ακόμα γιατι παίρνω αποσπάσεις. Έχω κριθεί υπεράριθμη σε αυτό το σχολείο αλλά δεν δήλωσα τα οργανικά κενά της περιοχής μου ως υπεράριθμη. Στην πρόσκληση της Δευτεροβάθμιας για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών (για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση) δήλωσα οργανικά κενά που η ΔΙΔΕ εβγαλε, προκειμένου να τοποθετηθώ συγκρινόμενη βάση μορίων με τους άλλους εκπαιδευτικούς (όχι κατά προτεραιότητα). Ωστόσο η ΔΙΔΕ δεν δέχτηκε την αίτησή μου υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καλυφθεί τα κενά της περιοχής μου. Όμως σύμφωνα με την παρ. 6 περ. (γ) του άρθρου 14 του Π.Δ. 50/1996γ) `Οσοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τη διαδικασία των προηγουμένων περιπτώσεων (α) και (β) της παραγράφου αυτής τοποθετούνται ύστερα από δήλωσή τους σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρου 15 αυτού του Π.Δ. συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση ή τοποθέτηση.νομίζω ότι κακώς δεν έγινε δεκτή η αίτησή μου. Υπέβαλα ένσταση και περιμένω απάντηση, ενώ η ΔΙΔΕ προχώρησε ήδη στην 2η φάση για την κάλυψη των υπολοίπων κενων.Γνωρίζετε τι ισχύει;