MariaGrahm, irini123 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιά εποχή κάνουμε τα χαρτιά μας για να πάρουμε την οργανική μας θέση; Έχω άδεια ανατροφής παιδιού και δεν έχω την δυνατότητα να ενημερωθώ απο το σχολείο.
διορίστηκα φέτος ΠΕ20 ως υπεράριθμη με τοποθετήσαν σε δημοτικό όπως πολλούς απο τους συναδέλφους μου σε άλλη περιοχή του ίδιου νομού απο αυτό που διορίστηκα αρχικά με απόσπαση απο το γραφείο της δευτεροβάθμιας. η απορία μου είναι η εξής.α) πως γνωρίζω αν κάνω την οργανική μου φέτος ; β) αν αυτή είναι η προσωρινή μου τοποθέτηση, το Νοέμβριο που υποβάλουμε χαρτιά μετάθεσης και το Μαιο που θα βγούνε οι μεταθέσεις θα μας πουν αν είναι η οργανική μας θέση στην περιοχή που μετατεθήκαμε;με ενδιαφέρει να αρχίσω τις αποσπάσεις αφού κάνω την οργανική μουευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα, είμαι νέος στο foroum κ έχω μια απορία.Τι είναι το οργανικό κενό και τι το λειτουργικό κενό?
Παράθεση από: debed στις Ιουνίου 23, 2011, 01:59:48 pmΚαλημέρα, είμαι νέος στο foroum κ έχω μια απορία.Τι είναι το οργανικό κενό και τι το λειτουργικό κενό?Καλησπέρα debed και καλωσόρισες στο forum Θα προσπαθήσω να σου τα εξηγησω με πολύ απλά λόγια , ωστε να γίνει κατανοητό!Όταν ανοίγει σε ένα σχολείο οργανικό κενό και το πάρει κάποιος σημαίνει ότι εχει πάρει μια σταθερή θέση στο σχολειο και δεν μπορεί να τον κουνήσει κανεις, δηλαδή παραμένει στη ίδια θέση για όσο αυτός θελήσει και μέχρι να πάρει μετάθεση.Αντίθετα όταν λαμβάνει κάποιος λειτουργικό κενό σημαίνει ότι η δδε τον τοποθετεί προσωρινά, δηλαδή για μια χρονιά σ' ένα σχολειο και την επόμενη είναι πάλι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ , το οποιο τον μετακινεί όπου υπάρχει ανάγκη κάθε φορά.Το λειτουργικό κενό (δηλ η προσωρινή θέση ) μπορεί να προκύψει όταν για παράδειγμα μια κοπέλα με οργανική θέση πάρει άδεια για εγκυμοσύνη ή όταν κάποιος με οργανική θέση ζητήσει απόσπαση σε άλλο σχολειο κτλ.Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα λιγάκι...
οργανικη παιρνει στον τριτο χρονο του.