0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περυσι ημουν στη διαθεση κ με τοποθετησαν σ ενα σχολειο.φετο πηρα οργανικη σε σχολειο.θα πρεπει να την υπηρετησω για 2 χρονια???η την υπηρετησα περυσι???αλλοι μου λενε οτι την υπηρετησα κ αλλοι οχι
Ποσα χρονια ησουν στη διαθεση; Στην περιοχη εισαι απο μεταθεση ή διορισμο και ποτε;
2 χρονια ημουν στη διαθεση υστερα απο μεταθεση.το 2009-10 πηρα μεταθεση στο νομο κ εμεινα στη διαθεση,πηρα αποσπαση στο νομο μου κ την επομενη χρονια με τοποθετησαν προσωρινασε νηπιαγωγειο κ πηρα αδεια ανατροφης.φετος το καλοκαιρι πηρα οργανικη
'Εχεις υπηρετήσει την οργανική σου θέση διότι μετατέθηκες το 2009-2010, ενώ η υποχρέωση διετούς υπηρέτησης αφορά όσους εκπαιδευτικούς μετατεθούν ύστερα από αίτησή τους που θα υποβληθεί κατά το σχολικό έτος 2010−2011 και εφεξής. Η οργανική σου υπηρετήθηκε με την άδεια ανατροφής που έλαβες πριν καταλάβεις την οργανική σου θέση και τώρα δικαιούσαι να υποβάλεις αίτηση μετάθεσης.
Για να ανοίξει μια οργανική με απόφαση ΠΥΣΔΕ χρειάζονται 11 ή 12 ώρες σε σχολείo; (ή σε ομάδα σχολείων της περιοχής)Για τη τοποθέτηση σε οργανική μετρά μόνο η Α΄ ή και η
Να ρωτήσω κάτι σχετικό ?Αίτηση βελτίωσης ( για νέα οργανική εντός της περιοχής που ανήκει τώρα ) έχει δικαίωμα να κάνει ?
καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω: ανηκω στη β περιοχη και ειμαι στη διαθεση. Θα μπορουσα κατα τη διαδικασια των οργανικων κενων να δηλωσω και σχολεια της α περιοχης;
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αν ο νεοδιόριστος ( 2 χρόνια στη διάθεση) μπορεί να αρνηθεί οργανική θέση, γαι να μην είναι αναγκασμένος να κάτσει άλλα δύο χρόνια στην ίδια περιοχή διορισμού;