μυωπία, elranna και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: BELLISSIMA στις Μαΐου 11, 2012, 07:04:39 pmκαλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω: ανηκω στη β περιοχη και ειμαι στη διαθεση. Θα μπορουσα κατα τη διαδικασια των οργανικων κενων να δηλωσω και σχολεια της α περιοχης;όχι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! ευχαριστω πολυ
καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω: ανηκω στη β περιοχη και ειμαι στη διαθεση. Θα μπορουσα κατα τη διαδικασια των οργανικων κενων να δηλωσω και σχολεια της α περιοχης;
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αν ο νεοδιόριστος ( 2 χρόνια στη διάθεση) μπορεί να αρνηθεί οργανική θέση, γαι να μην είναι αναγκασμένος να κάτσει άλλα δύο χρόνια στην ίδια περιοχή διορισμού;
Συνάδελφοι ο Δ/ντης μου επιμένει ότι αν πάρω τώρα οργανική θα πρέπει να την υπηρετήσω 2 χρόνια γιατί είμαι νεοδιόριστος 2010 και ο νόμος έχει αλλάξει για μας. Τελικά ξέρει κανείς σίγουρα τι ισχύει;
Δεν με ενδιαφέρει η οργανικη στο συγκεκριμένο σχολείο που βγήκε. Το μόνο που θέλω είναι να έχω το δικαίωμα να την αρνηθώ ώστε να ξανατοποθετηθώ στο ίδιο που είμαι και τώρα. Σας ευχαριστώ ξανά για τον χρόνο που αφειερώνετε.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, με τη διετή παραμονή των διορεισθέντων του 2010 θεωρήθηκε ότι ξεχρεώθηκε η διάθεση τους στο ΠΥΣΔΕ και για το λόγο αυτό τους δόθηκε το δικαίωμα αίτησης μετάθεσης. αν όμως τώρα πάρουν οργανική στο ίδιο ή σε άλλο σχολείο νομίζω ότι έχουν την υποχρέωση της διετούς παραμονής.