0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μετατεθεί σε περιοχή όπου υπάρχει οργανική σε απομακρυσμένο σχολείο που δεν επιθυμώ, είμαι όμως τελευταίος σε μόρια. Αν πάρω την οργανική αυτή, (δηλ. αν μου την δώσουν γιατί δεν την θέλει κανένας άλλος), έχω δικαίωμα να ζητήσω φέτος απόσπαση εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ ή όχι;
Η οργανικη απαιτει διετη υπηρετηση;; ακομα και αν εχεις παρει μεταθεση το 2010;
Το Νοέμβριο 2012 και εφόσον δεν πάρεις απόσπαση για άλλο ΠΥΣΔΕ/φορέα ή για άλλη περιοχη του ίδιου ΠΥΣΔΕ θα μπορέσεις να υποβάλεις δηλωση βελτίωσης θέσης.Αν λάβεις νέα οργανική, ναι, πρέπει να την υπηρετήσεις εκ νέου για μία διετία. Διευκρινηση: τον Ιούνιο 2011 οπότε και μετατέθηκες, κατέλαβες οργανική θέση ή τελείς στη διάθεση ΠΥΣΔΕ?
Παράθεση από: BELLISSIMA στις Ιούνιος 05, 2012, 04:15:20 μμΗ οργανικη απαιτει διετη υπηρετηση;; ακομα και αν εχεις παρει μεταθεση το 2010;Συγγνώμη νόμιζα πως πήρες φέτος μετάθεση....αν πήρες μετάθεση το 2010 και έχεις ξεχρεώσει όντας στη διάθεση και που θα πάρεις οργανική δεν την χρωστάς.[/quotευχαριστω πολυ
Παράθεση από: bitch στις Ιούνιος 05, 2012, 08:27:35 μμΤο Νοέμβριο 2012 και εφόσον δεν πάρεις απόσπαση για άλλο ΠΥΣΔΕ/φορέα ή για άλλη περιοχη του ίδιου ΠΥΣΔΕ θα μπορέσεις να υποβάλεις δηλωση βελτίωσης θέσης.Αν λάβεις νέα οργανική, ναι, πρέπει να την υπηρετήσεις εκ νέου για μία διετία. Διευκρινηση: τον Ιούνιο 2011 οπότε και μετατέθηκες, κατέλαβες οργανική θέση ή τελείς στη διάθεση ΠΥΣΔΕ?Κατέλαβα οργανική. Αίτηση για απόσπαση δεν έκανα, μου είπαν οτι δεν θα θεμελίωνα δικαίωμα μετάθεσης.Σ ευχαριστώ πολυ.
καλησπέραγνωρίζετε αν η πρώτη προτίμηση,στην αίτηση οριστικής τοποθέτησης,μοριοδοτείται,όπως στην αίτηση μετάθεσης;ευχαριστώ