0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν τοποθετηθώ σε οργανικό κενό και μείνω στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ τότε μπορεί να με τοποθετήσει σε λειτουργικό κενό οπουδήποτε στο νομό ή μόνο στην περιοχή μετάθεσης μου; Ευχαριστώ!
ειναι σιγουρο οτι εαν παρω οργανικη τον ιουνιο διεκδικω τα λειτουργικα του σεπτεμβριου;το ξαναρωταω γιατι στη διευθυνση δεν ηταν ξεκαθαροι.
ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες και κατατοπιστικες απαντησεις.Να μη δηλωσω καποιο οργανικο τωρα δε γινεται ετσι;ωστε να παραμεινω στη διαθεση και να διεκδικησω λειτουργικο με καλυτερες προοπτικες αφου ειμαι απο τους πρωτους στα μορια
Παράθεση από: gili στις Ιουνίου 23, 2012, 03:42:08 pmειναι σιγουρο οτι εαν παρω οργανικη τον ιουνιο διεκδικω τα λειτουργικα του σεπτεμβριου;το ξαναρωταω γιατι στη διευθυνση δεν ηταν ξεκαθαροι.κακώς δεν ήταν ξεκάθαροι. Εφόσον έχεις οργανική μπορείς να συμμετέχεις στη διαδικασία αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ.
Καλησπέρα!Έχω την εξής απορία: δύο συνάδελφοι ίδιας ειδικότητας τοποθετηθήκαμε στο ίδιο σχολείο, όπου όμως δεν υπάρχουν δύο ολόκληρα οργανικά κενά, παρά μόνο 28 ώρες.Ξέρω ότι ο συνάδελφος που είναι πρώτος στην κατάταξη μορίων δικαιούται να πάρει πλήρες ωράριο στην ειδικότητά του στο σχολείο αυτό, οπότε ο δεύτερος στη σειρά θα πρέπει να συμπληρώσει το ωράριό του με κάποιον τρόπο.Όμως στην περίπτωσή μας ο δεύτερος στη γενική σειρά έχει εντοπιότητα και συνυπηρέτηση στο δήμο που ανήκει το σχολείο. Αν προσμετρηθούν τα μόρια αυτά, έχει περισσότερα από τον άλλο συνάδελφο για την περιοχή αυτή.Ποιος δικαιούται τελικά το πλήρες ωράριο?
Συνάδελφοι, θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία. Εχω πάρει οργανική και σκέφτομαι να κάνω αίτηση για απόσπαση εντος ΠΥΣΔΕ. Εχω την εξής απορία: δεδομένου ότι παίρνω απόσπαση σε άλλο σχολείο και εν τω μεταξύ έχω μετανιώσει και δεν θέλω να φύγω από την οργανική, μπορώ να παραμείνω στην οργανική μου ή πρέπει να πάω στο σχολείο απόσπασης;
Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ. Γίνεται ανάκληση απόσπασης εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ; Επίσης, φαντάζομαι ότι όσοι διοριστήκαμε το 2010 και μείναμε 2 χρόνια στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, έχουμε δικαίωμα για αίτηση βελτίωσης (όχι μετάθεσης) το Νοέμβρη; (θεωρείται δηλ. ότι υπηρετήσαμε την οργανική μας κανονικά, ακόμα και αν πήραμε απόσπαση σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής;)