irini123 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι τοποθετήσεις στα οργανικά κενά γίνεται με βάση των μόριων των μεταθέσεων ακριβώς;
εγώ λέω να περιμένουμε να περάσουν οι εκλογές, μέχρι τότε δεν περιμένω καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε την καθιερωμένη έκδοση εγκυκλίου υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων που θα δείξει που πάει το θέμα για τις φετινές υπηρεσιακές μεταβολές, τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου τα σπουδαία (όπως και πέρσι):http://www.pde.gr/index.php?topic=29393.msg781636#msg781636
Κάπου πήρε το μάτι μου πως οι αιτήσεις συνταξιοδότησης του νομού Λάρισας αυξήθηκαν κατά 30/100. Όποιος έχει νούμερα από άλλους νομούς ας μας πει.
Μέχρι την επόμενη βδομάδα θα έχουμε λογικά συγκεντρωτικά...βέβαια το θέμα είναι όταν θα έχουμε τα τελικά για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθούν τα κενά τότε.
Το θέμα guest είναι τι κενά θα απομείνουν μετά τις συγχωνεύσεις! Αυτό αποφεύγουμε να το πούμε γιατί προς το παρόν δεν το ελέγχουμε.
Μέχρι την επόμενη βδομάδα θα έχουμε λογικά συγκεντρωτικά...
μη ξεχνάμε ότι ήδη στον προϋπολογισμό έχουν μιλήσει για 1676 καταργήσεις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων (ακούσαμε κάτι;;;;;; ) και για νέα αύξηση ωραρίου (τουλάχιστον εγώ έτσι το καταλαβαίνω διαβάζοντας το σχετικό κομμάτι), οπότε προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι.