0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως τις ανακοινώσεις για άλλα θέματα (διάρκεια σχολικής χρονιάς, καταργήσεις αργιών και μειώσεις εκδρομών) βιάζονται να τα ανακοινώσουν πριν τις εκλογές, μπας και τσιμπήσουν κανένα ψήφο απο τους συντηρητικούς της τρίτης ηλικίας και πολλούς άλλους, που θα πουνε: "Μπράβο στην κυβέρνηση που στριμώχνει τους τεμπέληδες καθηγητές".(έχουμε ξαναπεί, οτι τους ψήφους του κλάδου τους έχει χαμένους έτσι κι αλλιώς, αφού στην πλειοψηφία δεν ψηφίζαμε σε μεγάλα ποσοστά προς τα εκεί...)
μην περιμένεις σημαντικές ανακοινώσεις πριν τις εκλογές ΥΓ υπομονή, κοντεύουμε....
Το θέμα guest είναι τι κενά θα απομείνουν μετά τις συγχωνεύσεις! Αυτό αποφεύγουμε να το πούμε γιατί προς το παρόν δεν το ελέγχουμε.
όχι. σε περίπτωση που δεν βγει οργανική ή την πάρει άλλος που προηγείται ή δεν δηλώσεις καμία θέση, η απόφαση είναι ότι παραμένεις στη σχολική μονάδα. Η μόνη περίπτωση να "σου φορτώσουν" μία οργανική είναι αν είσαι σε οριστική τοποθέτηση τελευταίος στα μόρια και δεν τη θέλει κανένας!
Αυτό μπορώ να το βρω κάπου με νόμο; Είμαι 2 χρόνια υπεράριθμη και κάθε φορα στο πύσπε μας γίνεται ότι να ναι!Σκεφτείτε πέρυσι μου λέγανε ότι η υπεραριθμία μου κρατάει μόνο για την πρώτη χρονιά μετα δεν είμαι υπεράριθμη...Γι αυτό ζητάω τον νόμο...Ευχαριστώ!!
Δεν ξέρω αν σε καλύπτει. Ρίξτου μια ματιά.http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/plhrofories/666-ekpaidevtikoi-monimoi-yperarithmoi.html
Την βάζω και εδώ την ερώτηση μου αν ξέρει κανείς. Αν κάποιος είναι οργανικά υπεράριθμος (πε70) και τώρα που θα γινουν οι μεταθέσεις εχει κάνει δηλωση για οριστική τοποθέτησηαν δεν προκύψει κενό στα σχολεία που προηγείται (ομορη ομάδα κτλ) τότε αναγκαστικά την αίτηση του την εξετάζουν μαζί με των υπολοίπων και αν μείινει τελευταίος σε μόρια σε όλο το νομό αναγκαστικά του δίνουν την 'χειρότερη οργανική' ??Γνωρίζει κανέιις? Ευχαριστώ