jimpan και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μειωθεί και ο αριθμός όσων είμαστε στη διάθεση των πυσδε φέτος αφού το πλεονέκτημα αυτό μετατρέπει μεγάλο αριθμό κενών από προσωρινά σε οριστικά , σωστά ;
Kαλησπέρα!Να ρωτησω οποιον ξέρει! Ημουν υπεράριθμη λόγω συγχώνευσης σχολείων( δασκάλα) και φέτος συγχωνεύτηκε και άλλο σχολείο με το παλιό μου. Με τις μεταθέσεις ανοίξανε δυο θέσεις στο σχολείο. Με κάλεσε το πυσπε να δηλώσω οτι επιυθμώ κατα προτεραιότητα να πάρω οργανική στο σχολειο Και σαφως την δηλωσα. Το θεμα μου είναι άλλο στο δέυτερο σχολείο, το οποιο συγχωνεευτηκε φετος ηταν και ενα αλλο ατομο το οποιο και αυτο λογικα θα πάρει την θέση μιας και εχει και αλλη μια που εχει ανοιξει. Το Σεπτεμβριο ομως υπαρχει δυνατοτητα να βγει καποιος λειτουργικα υπεράριθμος. Πως θα κριθουμε. Θα βγω εγω που πηρα οργανικη ως υπεράριθμη η ο αλλος συνάδελφος που εφοσον συγχωνευτηκε το σχολειο και υπηρχε οργανικη την πηρε ουτως η αλλως.. Δεν μπορω να βγαλω ακρη ρε παιδια..
Κι εγώ το ίδιο .Αν μιλάγαμε για οργανικές υπεραριθμίες θα λέγαμε ότι εσύ εξαιρείσαι γιατί πήρες την οργανική κατά προτεραιότητα με άρση υπεραριθμίας την ίδια σχολική χρονιά με τον άλλο, για λειτουργικές υπεραριθμίες όμως και επειδή τοποθετήθηκατε ταυτόχρονα (το ίδιο σχολικό έτος) νομίζω ότι αν προκύψει θέμα θα πρέπει να μετακινηθεί αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια, που είσαι εσύ (αν κατάλαβα καλά την κατάσταση που περιέγραψες).
Αν δεν κάνω λάθος πέρσι σε σας όπως και σε μας στους ΠΕ03 (και όχι μόνο) δεν έμειναν οργανικά κενά για τους αιτούντες οριστική τοποθέτηση
δηλαδή διαφέρει η οργανικη υπεραριθμία με την λειτουργική? Αυτο μπορώ να το βρω κάπου για τις λειτουργικές υπεραριθμίες μιλάω. Ο αλλοος συνάδελφος (απο το δεύτερο σχολείο συγχωνευσης) έχει το δικαίωμα να μην διαλέξει την θέση που πρέκυψε στο σχολείο συγχωνευσης αλλα κενό ομορης ομάδας??Τότε αν στην θέση του σχολείου συγχωνευσης έρθει ενας διαθεσιτης με περισσότερα μόρια από εμενα τι γίνεται. Εγω με άρση υπεραριθμίας δεν πήρα οργανικη??? Ποοο συγχωρεστε με αλλα μπερδευομαι..θελω να εχω καπου θεση να μην ταλαιπωρουμαι...ευχαριστω