PANAS, Goat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι πε4 μαλώνουν για τα κενά , οι πε2 μαλώνουν για τις αναθέσεις , η καλύτερη ειδικότητα μακράν είναι η δικιά μας τελικά.
Κάπου διάβασα πως οι υπηρεσιακές μεταβολές θα συνδεθούν με την αποδοχή της αξιολόγησης.Δεν θα μπορείς να ζητάς μετάθεση απόσπαση βελτίωση οριστική τοποθέτηση αν δεν έχεις δεχθεί να αξιολογηθείς αν κατάλαβα καλά.
Δεν ξέρω ποιόν νόμο, αλλά ξέρω οτι δεν αφήνουν οργανικό κενό χωρίς να το καλύψουν, εφόσον υπάρχουν άτομα. Πριν λίγα χρόνια στην περιοχή μετάθεσής μου υπήρχε ένα οργανικό κενό στην ειδικότητά μου και καμμιά δεκαριά στη διάθεση. Δεν δήλωσε κανένας το κενό (από όσο ξέρω) γιατί ήταν δύσκολο λόγω απόστασης. Δόθηκε σε αυτόν που είχε τα λιγότερα μόρια, χωρίς να το έχει δηλώσει. (τουλάχιστον αυτή την πληροφόρηση είχα.
Γνωρίζει κάποιος αν πάρουμε οργανική φέτος όντας στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στην απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ; Δηλαδή θα χρειαστεί αναπληρωτής για να φύγουμε;
Υπεράριθμος χημικός μπορεί να πάρει κενό κάποιας άλλης ειδικότητας ΠΕ04 εφόσον δεν το ζητήσει άλλος; Κάποια ΠΥΣΔΕ που το κάνουν σε ποιο νόμο βασίζονται; να κάνω θετική δήλωση ή όχι άρσης υπεραριθμίας βάζοντας τα άλλα κενά; κενά στην ειδικότητά μου δεν υπάρχουν. Παρακαλώ για μια τεκμηριωμένη συμβούλή και γρήγορα γιατί η προθεσμία τελειώνει.
Για τη διαπίστωση υπεραριθμίας εκπαιδευτικών και τη ρύθμισή της σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ4 (Φυσικών, Χημικών, Φυσιογνωστών,
Μόνο για την άρση της υπεραριθμίας ισχύει αυτό. Ούτε για διαθεσίτες, ούτε για βελτιώσεις, ούτε για τοποθέτηση υπεραρίθμων σε λειτουργικά. Ειδικότερα για τον κλάδο ΠΕ04* ( σχετ. η αριθμ. 60818/Δ2/27-05-2011 εγκύκλιος του ΥΠΔ
καποιος που είναι στη ΔΙΑΘΕΣΗ δηλώνει ως υπεράριθμος ή πρέπει να ανήκει οργανικά κάπου;