vasilis047, margarita37 και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να με διαφωτίσει καποιος αν μπορεί. Υπάρχει στην πόλη μου ένα λυκειο που έχει έλλειμα: μία ώρα φυσικής , πέντε ώρες χημείας και επτά ώρες βιολογιας. Το ΠΙΣΔΕ αν και το έβγαλε την προηγούμενη εβδομάδα ως κενό Φυσικής (λανθασμένα νομίζω) το αναίρεσε εχθές και δεν το παρουσιάζει καν ως κενό γιατι όπως αναφέρει δεν υπάρχει κανένα μαθημα με κενό 12 ή επίπλέον ώρες. Είναι σωστή η ενέργεια ή όχι; Μαθαίνω ότι σε άλλα ΠΙΣΔΕ (Φλώρινα, Θεσ/νίκη) κενά αυτου του είδους δίνονται χαρακτηρισμένα με βάση το μάθημα που έχει τις περισσότερες ώρες σε έλλειμα. Υπάρχει καποιος νόμος ,οδηγία που να ορίζει τι πρέπει να γίνει. Αν γνωρίσει κάποιος ας βοηθήσει την κατάσταση γιατί θέλω να κάνω ένσταση αλλά δεν γνωρίζω ύπαρξη νόμου για να τη στηρίξω.
Αρα ρυθμίζεται η υπεραριθμία ΠΕ04 ενιαία μονο στην ιδια ή όμορη ομάδα,(επειδή ρυθμιση και αρση εχουμε μονο στην ιδια ή όμορη ομάδα, πιο μακριά δεν είναι ρυθμιση) και άρα μπορει να τοποθετηθεί ενιαία μονο στην ίδια η όμορη ομάδα από την προηγούμενη οργανική του. Αν δεν έχει κανένα κενο ΠΕ04 στην ίδια ή όμορη ομάδα, θα τοποθετηθεί οργανικά σε αλλη ομάδα της περιοχής του ανα ειδικότητα, και όχι ενιαία.
Εννοείται ότι προηγείται μόνο στην ίδια ή όμορη ομάδα ο υπεράριθμος. Αλλιώς μπαίνει στη διαδικασία των βελτιώσεων.
Άρα εσείς ξεκαθαρίσατε γρηγορότερα από μας ,ελπίζω τώρα που μείνατε οι μισοί να μην είστε πάλι τριψήφιο νούμερο ,οπότε και θα ξεφρακάρετε οριστικά (να μπορέσουμε να έρθουμε και μεις....) .
Κάθε Διεύθυνση ανακοινώνει τα σχολεία κάθε ομάδας και ταυτόχρονα τις όμορες κάθε ομάδας.Αναζήτησε λοιπόν τα συγκεκριμένα στοιχεία στο site της Διεύθυνσης που σε ενδιαφέρει, ή ρώτα στο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σου.