0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορεί και τώρα μόνο αν στη δήλωση τύπου β όπου δηλώνουν τις προτιμήσεις τους (στην ομάδα τους ή την όμορη περιπτώσεις α και β) οι υπεράριθμοι είχε δηλώσει την περίπτωση γ δηλαδή να τοποθετηθεί χωρίς προτεραιότητα σε οποιοδήποτε σχολείο της δδε του συγκρινόμενος με όσους ζητούν βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση με βάση τα συνολικά μόρια.
Θα πρέπει να φαίνεται μέσα σε αυτούς που ζητάνε βελτίωση - οριστική τοποθέτηση ένας υπεράριθμος που δήλωσε την περίπτωση γ έτσι ;
magda συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σχετικά με την απορία σου, μπορεί σε ένα σχολείο να υπήρξαν 2 συνταξιοδοτήσεις 1 πέρσι και 1 φέτος αλλά να βγήκε 1 οργανικό κενό χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, αιτία η περσινή αύξηση ωραρίου.
Εφ' όσον δεν υπάρχει υπεράριθμος στο σχολείο και μετά κάποιος παίρνει βελτίωση (ουσιαστικά μετάθεση), πρέπει να δοθεί το οργανικό του κενό σε άλλον ενδιαφερόμενο. Στο δικό μου σχολείο συνάδερφος πήρε μετάθεση, το κενό του είναι υπαρκτό, αλλά για κάποιο "περίεργο" λόγο το ΠΥΣΔΕ δεν το έδωσε.
Ευχαριστώ πολύ η απορία μου είναι για ποιο λόγο δεν πήρα στην πιο πάνω επιλογή μου την οργανική αφού ο συνάδελφος πήρε βελτίωση και αφού ίσως (αύριο θα μάθω) συνταξιοδοτήθηκε και άλλος.Κανένα οργανικό δεν φαίνεται ή δεν φάνηκε
λάθος ή παράλειψη; κάνε μια ένσταση (γραπτή) για να σου λυθεί η απορία
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου στο μεγάλο πυσδε θα παραμείνουν στη διάθεση από 6 έως 15 μαθηματικοί ( ανάλογα με το πόσοι υπεράριθμοι θα πάρουν βελτίωση ) .Ευχαριστώ silkcut . Εσύ παραμένεις υπεράριθμη ; εύχομαι καλή τοποθέτηση και σε σένα.