jimpan και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,έχω μια απορία. Εάν προκυρηχθεί οργανική σε μια περιοχή και δεν τη διεκδικήσει κανείς, υποχρεούται να την πάρει αυτός με τα λιγότερα μόρια, έστω και αν δε θέλει και δεν έχει κάνει καμία αίτηση; Και έστω κι αν είναι σε άδεια ανευ αποδοχών;Παρακαλώ να μου απαντήσετε, εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε πού ακριβώς αναφέρεται;
Από την εμπειρία μου ξέρω ότι αυτό ισχύει. Τώρα που βρίσκεται θα μας το πει κάποιος...Ερώτηση για δυνατούς λύτες...Κάποιος που ήταν υπεράριθμος παίρνει οργανική συγκρινόμενος με τους άλλους υπεράριθμους, αλλά δεν την γουστάρει και πολύ τη νέα οργανική (δεν του κάνει like ρε πιδάκι μου πως να το πω... ) .Εστω ότι αργότερα στην φάση των βελτιώσεων ανήγει από καραμπόλα οργανική που δεν υπήρχε πριν (στα ανακοινωθέντα κενά) .Με δεδομένο ότι ο υπεράριθμος της προηγούμενης αναφοράς μου (αυτός που δεν γουσταρίζει τη νέα οργανική του) δεν χρειάζεται να υπηρετήσει τη νέα οργανική (τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει) μπορεί αν έχει αιτηθεί βελτίωσης να διεκδικήσει τη νέα οργανική (αυτή που άνοιξε) αν προηγείται στα μόρια από τους υπόλοιπους συγκρινόμενους; ΥΓ. Του απιστεύτου δηλαδή...
Μπορεί
Κάποιος που ήταν υπεράριθμος παίρνει οργανική συγκρινόμενος με τους άλλους υπεράριθμους, αλλά δεν την γουστάρει και πολύ τη νέα οργανική (δεν του κάνει like ρε πιδάκι μου πως να το πω... ) .Εστω ότι αργότερα στην φάση των βελτιώσεων ανήγει από καραμπόλα οργανική που δεν υπήρχε πριν (στα ανακοινωθέντα κενά) .Με δεδομένο ότι ο υπεράριθμος της προηγούμενης αναφοράς μου (αυτός που δεν γουσταρίζει τη νέα οργανική του) δεν χρειάζεται να υπηρετήσει τη νέα οργανική (τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει) μπορεί αν έχει αιτηθεί βελτίωσης να διεκδικήσει τη νέα οργανική (αυτή που άνοιξε) αν προηγείται στα μόρια από τους υπόλοιπους συγκρινόμενους; ΥΓ. Του απιστεύτου δηλαδή...
Τι εννοείς?Δεν βγάζει Πίνακα με τα μόρια αιτούντων βελτίωσης και διάθεσης ΠΥΣΔΕ?Ε αυτοί που αιτούνται βελτίωση είναι και τα πιθανά κενά.Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
εγώ νομίζω ότι δεν μπορεί το ίδιο σχολικό έτος (ο Φιρντινίδης στα ενημερωτικά του ισχυρίζεται ότι μπορεί) και όχι γιατί απαιτείται υπηρέτηση οργανικής που πήρε με την υπεραριθμία (δεν απαιτείται), αλλά γιατί στα άρθρα των πδ που ρυθμίζουν τα περί άρσης υπεραριθμίας δεν λέει πουθενά κάτι σχετικό.
Δεν τα έχω ψάξει τα θέματα αυτά γιατί ως τώρα είμαι δια βιου υπεραριθμος σε επίπεδο πυσδε ( διάθεση ) και δεν έχω προβιβαστεί.
Τι κάνουνε τα πυσδε της Αθήνας επ αυτού αλήθεια ;
Απορίας άξιο είναι τι κάνουν οι θιγόμενοι εκπαιδευτικοί (θα πει κάποιος), πάντως η επίσημη άποψη (σε μορφή γραπτής απάντησης) της κεντρικής διοίκησης (υπουργείο) σε γραπτά ερωτήματα για θέματα παραβίασης νομοθεσίας, είναι ότι τα θέματα των τοποθετήσεων είναι αρμοδιότητα των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Και όμως και αρση υπεραριθμίας και βελτίωση γίνεται σε κάποια ΠΥΣΔΕ....Είναι αυτό που λέμε...Μου λες δε γίνεται να ξαναείμαστε μαζίπως αποκλείετε και γω κομμάτια γίνομαιΜου λες δε γίνεται όμως με ένα μου φιλί καρδιά μου γίνεται γίνεται γίνεται