vasilis047, margarita37, techteach34! και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
marsa , αυτό έχει να κάνει και με το πόσοι θα έρθουν με μετάθεση τα επόμενα χρόνια .silkcut , η ζωή στη διάθεση είναι ωραία . Γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους , σχολεία , εμπειρίες . Είναι ωραία σου λέω , που θα βρω καλύτερα ; Ζηλεύεις ;
Λες να μου λείψει η τσιγγάνικη ζωή;; Θα δείξει..... , πάντως επιδίωξα να πάρω κ μια γεύση περιπλάνησης στο μεγάλο ΠΥΣΔΕ αλλά για φέτος ατύχησα.... , πάντως περίμενα λίγο περισσότερες αποσπάσεις εκεί στην ειδικότητά μας γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κενά,άντε και του χρόνου
Δεν υπολόγισα τους καινούριους από μετάθεση, άμα είναι έτσι, θα με προλάβει η σύνταξη!Αλλά θα συμφωνήσω, η τσιγγάνικη ζωή έχει τη γοητεία της αν και ειδικά τη χρονιά που πέρασε, ήμουν ο τα-κάνω-όλα-και-συμφέρω του σχολείου σε αντίθεση μ΄αυτό που λέει ο greedo.
Δεν υπολόγισα τους καινούριους από μετάθεση, άμα είναι έτσι, θα με προλάβει η σύνταξη!
.....................ειδικά τη χρονιά που πέρασε, ήμουν ο τα-κάνω-όλα-και-συμφέρω του σχολείου............
Εγώ είδα να ήρθαν 36. Δεν τους λες και λίγους.
Του χρόνου έλα με μετάθεση.
Μπορει καποιος να παρει βελτιωση εντος ΠΥΣΔΕ αν υπαρχει κενο σε συναφη ειδικοτητα; Μπορει π.χ ενας ξενογλωσσος να παρει βελτιωση σε περιοχη που θελει ενω δεν υπαρχει δικο του λειτουργικο κενο αλλα υπαρχει κενο φιλολογου παιρνοντας μαθηματα β΄αναθεσης. Μπορει να του το δωσουνε ή υπαρχει αποφαση οτι μπορει να παει μονο αν παρει μαθηματα που σε καποιο ποσοστο τα εχει α΄αναθεση;
καλημερα ,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως να λυσω το προβλημα που μου προεκυψε? Πηρα μεταθεση σε πυσπε ,εφυγα απο νησι ,και ενω ημουν τριτος στις τοποθετησεις στους 15 και διαλεγα οτι ηθελα,πηρα την 2 επιλογη μου εχω οργανικη θεση απο μεσα ιουλιου αλλα χθες ομως ειδοποιηθηκα οτι ειμαι λειτουργικα υπεραριθμος και να κανω αιτηση σε κοντινο λειτουργ.κενο.Δηλαδη χωρις να ενημερωθω δηλωσα ενα κενο το οποιο δεν εχει ωρες καθολου.