0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H
Εγώ ξέρω οτι τα κενά όσων συνταξιοδοτούνται, τον Σεπτέμβριο εμφανίζονται ως λειτουργικά και την επόμενη χρονιά ως οργανικά.
Παιδάκια προσεξτε τις πληροφορίες που δίνετε. Απο το 2014 και μετά εμφανιζονται την ίδια χρόνια τα κενα όσων παιρνουν σύνταξη. Είναι 100% σίγουρο...το είδα και στο σχολείο μου που το εμφανισαν αμεσως το οργανικό κενό
Ευχαριστω greedo.. παντως κ σε ενημερωτικο αιρετου ειχα δει διψηφιο αριθμο συνταξιοδοτησεων στους ΠΕ02 για φετος.. τι απεγιναν οι οργανικες τους??
Δυο ερωτηματα εχω:1/ Περσι ημουν στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ φετος αν παρω οργανικη και θελω να αιτηθω μεταθεση του χρονου μπορω αν δεν υπηρετησω την οργανικη που μου δοθει και παω σε αλλο σχολειο εντος με αποσπαση;2/ Αν στο σχολειο που τοποθετηθω (επειδη ο συναδελφος παιρνει συνεχεις αποσπασεις σε βουλευτη) δεν υπηρετησω και του χρονου με βγαλει το ΠΥΣΠΕ λειτουργικα υπεραριθμο, θεωρειται οτι ξεχρεωσα την οργανικη και μπορω να αιτηθω βελτιωση;Οποιος ειναι σιγουρος οτι γνωριζει ας με διαφωτισει. Ευχαριστω
Συνάδελφε die@, από τη στιγμή που ήσουν στη διάθεση θεωρείται ότι έχεις υπηρετήσει, δικαιούσαι και μετάθεσης και βελτίωσης θέσης του χρόνου χωρίς να χρειαστεί να υπηρετήσεις τη νέα οργανική που θα σου δοθεί απο το Πύσπε.
Συνάδελφε die@, από τη στιγμή που ήσουν στη διάθεση θεωρείται ότι έχεις υπηρετήσει, δικαιούσαι και μετάθεσης και βελτίωσης θέσης του χρόνου χωρίς να χρειαστεί να υπηρετήσεις τη νέα οργανικρή που θα σου δοθεί απο το Πύσπε.
Δικαιούσαι ΜΟΝΟ μετάθεση από περιοχή σε περιοχή αν έχεις υπηρετήσει στη διάθεση...Για να δικαιούσαι βελτίωση, πρέπει να υπηρετήσεις τη νέα οργανική...
Τόχεις ξαναγράψει κι είναι εντελώς λάθος, διάβασε μια εγκύκλιο μετάθεσης, αλλιώς κάνε μας μια παράθεση όπου υπάρχει αναφορά σ αυτό που ισχυρίζεσαι.Αυτό που λες θα ισχυε αν ο συνάδελφος έπαιρνε την οργανική του φέτος με βελτίωση (μετάθεση εντός πύσδε) οπότε αν δεν υπηρετούσε τη νέα οργανική του λόγω απόσπασης δεν θα μπορούσε να κάνει του χρόνου αίτηση μετάθεσης κάθε είδους (από πύσδε / πε σε πύσδε / πε ή εντός πύσδε/πε). Ο συνάδελφος όμως την πήρε με οριστική τοποθέτηση και την έχει ξεχρεώσει ευρισκόμενοςσε διάθεση πύσδε/πύσπε τα προηγούμενα χρόνια.Οπότε die ναι κ στα 2.Όπως προείπε κ ο συνάδελφος vadi.