0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εμπειρία είναι πάρα πολύ καλή!!Εγώ έχω
Ναι,6 μήνες προυπηρεσίας θα σου δώσουν μισό μόριο.Αν δεν κάνω λάθος από τη διδασκαλία στα ιδιωτικά,παίρνεις κανονικά τα μόρια που παίρνουν οι αναπληρωτές.
Οι νηπιαγωγοί που δουλεύουν σε ιδιωτικά υπογράφουν σύμβαση του υπουργείου πρόνοιας και όχι του υπουργείου παιδείας.Αυτό γίνεται γιατί έτσι οι μισθοί τους είναι χαμηλότεροι,κάτι που συμφέρει τον εργοδότη.Ενώ εάν υπέγραφαν σύμβαση του υπουργείου παιδείας θα ήταν αναγκασμένοι οι εργοδότες να πληρώνουν τους νηπιαγωγούς με το μισθό που παίρνουν και οι αναπληρωτές.
Ο αναπληρωτής παίρνει πάνω από 1000,άρα και ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να δώσει το ίδιο ποσό.Ενώ με τη σύμβαση του υπουργείου Πρόνοιας,ο εργοδότης δίνει το βασικό μισθό,δηλαδή 600.
an uparxoun s'auton ton katalogo shmainei oti an egw pou eimai nhp/gos paw se kapoio apo auta kai ergastw se thesh nhp/gou tha metra h prouphresia gia to dhmosio h oxi?dld auto to thema exartatai apo to pou upagetai to sxoleio??
Παράθεση από: Αγάπη στις Απριλίου 20, 2008, 10:16:17 pmΝαι,6 μήνες προυπηρεσίας θα σου δώσουν μισό μόριο.Αν δεν κάνω λάθος από τη διδασκαλία στα ιδιωτικά,παίρνεις κανονικά τα μόρια που παίρνουν οι αναπληρωτές.Ισχύει οτι δουλεύοντας κάποια νηπιαγωγός σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο που είναι στο υπουργείο παιδείας για χρονικό διάστημα 30 μηνών, όπως και στο δημόσιο, μπορεί μετά να διοριστεί στο δημόσιο??? Κάτι τέτοιο έχω ακούσει...