0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kalimera paidia!!thelo na rotiso kati gia ta moria pou pairnei kapoios Oromisthios o opoios douleuei taftoxrona se 2 gia paradeigma sxoleia tis Defterovathmias apo ta opoia to 1 exei 9 moria kai to allo 6. kai esto oti oi 11 ores tou moirazontai se 5 sto proto kai 6 sto deftero.ta sinolika tou moria sto telos tis xronias, afou doulepsei gia paradeigma apo Oktovrio, pos tha ipologistoun? Ta moria diladi kapoiou sxoleiou gia ton ipologismo morion ton Oromisthion paizoun rolo h' oxi? metrane mono oi ores tis opoies tha sigkentrosei dia tou 87,5???!! opoios kserei as mou apantisei!!!!!! efxaristo poli!!
Στην β/θμια δεν μπορει κάποιος να ξεπεράσει τα 0,5 μόρια δηλ 44 ώρες αν μήνα
1000 συγγνωμη Παιδια για τα greeklish στο προηγουμενο μηνυμα μου. η αληθεια ειναι οτι εχω συνηθισει τοσο πολυ να γραφω ετσι στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ που ουτε καν το καταλαβα. παρολα αυτα σ'ευχαριστω πολυ "vasilis" για την υποδειξη σου.τελικα ρωτησα στη Διευθυνση Δευτεροβαθμιας της περιοχης μου, αφου τους βρηκα μετα απο κοπο...και μου ειπαν οτι τα μορια του σχολειου μετραν μονο μετα τη μονιμοποιηση καποιου.αρα λοιπον δεν ειναι απαραιτητο να ψαχνω περιοχες που θα ειμαι σιγουρα ωρομισθιος, η' να επιλεξω αυτες τις περιοχες και να χαλασω απλως λεφτα σε "βενζινες" για το πανε-ελα??εχω προβληματιστει!!
Παράθεση από: vikoulaki στις Απριλίου 30, 2008, 02:53:54 pmΣτην β/θμια δεν μπορει κάποιος να ξεπεράσει τα 0,5 μόρια δηλ 44 ώρες αν μήναΣωστά,απλά ανειναι πληροφορικος που μπορει να δουλευει σε αβάθια και ββάθμια τότε μέγιστο 1 μοριο