0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεά σας.. Δυστυχώς δεν έχω καλά νέα..
υποθέτω πως Θα φτιάξουν νέους πίνακες, όπως 30-μηνήτες παλιά.. Αν γίνει αυτό Θα πρεπει η εγκύκλιος να αναφερει το ποσοστό πρόσληψης από αυτους . Αρα ψάξιμο..
Αν κανεις πρωτη φορα αιτηση θα χρειαστεις1.επικυρωμενο πτυχιο οπου θα φαινεται ο βαθμος2.επικυρωμενη ταυτοτητα3.βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ4.αριθμο μητρωου ΙΚΑ5. την αιτηση που θα προμηθευτεις απο το γραφειοΔιαφορετικα μονο την αιτηση
Πριν λίγες μέρες, πήρα τηλεφ στη διεύθυνση που με ενδιαφέρει κ ρώτησα μέχρι ποιό όνομα πήραν φέτος ωρομίσθιους. Μου είπαν λοιπόν μία συνάδελφο, η οποία ήταν με μηδενικά μόρια και συνεπώς πολύ πιο κάτω στον πίνακα από ό,τι είδα. Εμένα όμως δε θυμάμαι να με κάλεσαν φέτος από αυτή τη διεύθυνση. Η υπάλληλος μου είπε ότι σίγουρα θα με κάλεσαν διότι αν δε δώσει το οκ ο προηγούμενος δεν μπορούν να προχωρήσουν σε επόμενες κλήσεις. Εγώ βέβαια δεν επέμεινα διότι φέτος δεν μπορούσα να δουλέψω για προσωπικούς λόγους και μπορεί να υπάρχει έτσι έστω και μία μικρή πιθανότητα να με κάλεσαν κ να μην το πήρα χαμπάρι. (Αν και κοίταζα τις κλήσεις κάθε μέρα, αλλά ο γέγον εγέγονε). Φέτος όμως που με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ η περιοχή αυτή, θα πάρω τηλεφ από την πρώτη μέρα που θα αρχίσουν να καλούν ώστε να καταλάβουν ότι έχω το νού μου κ να δηλώσω διαθεσιμότητα γιατί αν τυχόν μου πάρει κανένας τη θέση, θα πάρω το κεφάλι και της υπαλλήλου κ της/του συναδέλφου.