0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eftamax στις Μαΐου 18, 2008, 01:39:45 pmΜια ερωτηση και οποιος ξερει ας απαντησει σας παρακαλωΘα κανω τα χαρτια μου για ΑΣΠΑΙΤΕ στον
Μια ερωτηση και οποιος ξερει ας απαντησει σας παρακαλωΘα κανω τα χαρτια μου για ΑΣΠΑΙΤΕ στον
Παράθεση από: pelazi στις Μαΐου 18, 2008, 01:54:30 pm Έχω και άλλη μία ερώτηση (και μέχρι να καταθέσω την αίτηση θα έχω πολλές):στις περιοχές προτίμησης θα συμπληρώσουμε τους κωδικούς ή τις περιοχές π.χ. Α Αθήνας,
Έχω και άλλη μία ερώτηση (και μέχρι να καταθέσω την αίτηση θα έχω πολλές):στις περιοχές προτίμησης θα συμπληρώσουμε τους κωδικούς ή τις περιοχές π.χ. Α Αθήνας,
Παράθεση από: myrianthi στις Μαΐου 18, 2008, 02:03:00 pmΠαράθεση από: pelazi στις Μαΐου 18, 2008, 01:54:30 pm Έχω και άλλη μία ερώτηση (και μέχρι να καταθέσω την αίτηση θα έχω πολλές):στις περιοχές προτίμησης θα συμπληρώσουμε τους κωδικούς ή τις περιοχές π.χ. Α Αθήνας,
Κλάδος: ΠΕΟ3Ομαδ. Ειδ: ΠΕ03.ΟΟ
Παράθεση από: Syllas στις Μαΐου 18, 2008, 03:09:57 pmΠαράθεση από: myrianthi στις Μαΐου 18, 2008, 02:03:00 pmΠαράθεση από: pelazi στις Μαΐου 18, 2008, 01:54:30 pm Έχω και άλλη μία ερώτηση (και μέχρι να καταθέσω την αίτηση θα έχω πολλές):στις περιοχές προτίμησης θα συμπληρώσουμε τους κωδικούς ή τις περιοχές π.χ. Α Αθήνας,
Γεια σας και εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα τώρα με τις αιτήσεις!Ερώτηση........( είμαι πολύ άσχετη)Τώρα θα κάνουμε για ωρομίσθιοι και μετά χωριστά για ΠΔΣ 'αρα να βγάλουμε όλα τα επικυρωμένα χαρτιά που προαναφέρθηκαν επί 2 για να τα καταθέσουμε χωριστά έτσι?
Για την ΠΔΣ κάνεις αίτηση την ίδια μέρα που θα κάνεις και την άλλη, μαζί υποβάλλεις και βιογραφικό σημείωμα. Εγκύκλιος θα βγει για την έναρξη της ΠΔΣ, κατα τον Σεπτέμβριο.