0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια 50 καλή μου?!!!! (ήταν ωραίο "ανέκδοτο" αυτό...)Μετά τα 30 έχεις τελειώσει για τα ιδιωτικά. Κι όσες παραμένουν, παραμένουν μέχρι να βρουν τρόπο οι ιδιοκτήτες να τις εξαναγκάσουν σε παραίτηση για να γλιτώσουν τα "έξοδα" της αποζημίωσης... (οι αγγελίες και μόνο θα σε πείσουν ως προς τις ηλικίες που έχουν ζήτηση... )
Σωστά λέει ο geok_salonika, εν λόγω κυρία μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα κλείσει ποτέ το νηπιαγωγείο κι ότι θα συνταξιοδοτηθείς από εκεί?Πάντως την τακτική αυτή του "εκβιασμού" να μην δώσεις ΑΣΕΠ ή να μην κάνεις αίτηση για αναπληρωτής ακούω όλο και πιο συχνά να την υιοθετούν ακόμη και οι φροντηστηριάρχες. Σε συνοικιακό φροντιστήριο της Αθήνας ο ιδιοκτήτης του θέλει να βάλει τους καθηγητές του να υπογράφουν σύμβαση με ρήτρα ενός μεγάλου ποσού όπου θα πληρώνουν αυτοί που επιτυγχάνουν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και διορίζονται και φυσικά φεύγουν από την εργοδοσία του. Έχουν «βαρέσει σμπάρα» οι άνθρωποι που λένε και στον τόπο μου.
Παράθεση από: psych@ra στις Μαΐου 19, 2008, 02:08:10 pmΠαράθεση από: minus στις Μαΐου 19, 2008, 11:58:54 amΕχουμε καμια ενημερωση ποτε θα δεχθουν αιτησεις για ΠΔΣ?ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘεσσαλονίκη, 19-05-2008Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2008-2009Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών,
Παράθεση από: minus στις Μαΐου 19, 2008, 11:58:54 amΕχουμε καμια ενημερωση ποτε θα δεχθουν αιτησεις για ΠΔΣ?ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘεσσαλονίκη, 19-05-2008Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2008-2009Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών,
Εχουμε καμια ενημερωση ποτε θα δεχθουν αιτησεις για ΠΔΣ?
Παράθεση από: goodman στις Μαΐου 19, 2008, 03:30:52 pmΠαράθεση από: psych@ra στις Μαΐου 19, 2008, 02:08:10 pmΠαράθεση από: minus στις Μαΐου 19, 2008, 11:58:54 amΕχουμε καμια ενημερωση ποτε θα δεχθουν αιτησεις για ΠΔΣ?ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘεσσαλονίκη, 19-05-2008Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2008-2009Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών,
Παράθεση από: myrianthi στις Μαΐου 19, 2008, 09:54:39 amαπο τη δευτεροβαθμια δ αθηνων μου ειπαν οτι αυριο τριτη και την πεμπτη δεν θα γινουν οι αιτησεις λογω των εξετασεων.θα βγει ειπαν και ανακοινωση στο internetμε καποια επιφυλαξη πανταΕγώ πήρα μόλις τώρα (φαντάζομαι την ίδια Δ/νση λέμε, στη Νέα Σμύρνη) για να ρωτήσω πού κάνουν αιτήσεις οι ΠΕ19, και μια κυρία μου είπε ότι "δεν έχει βγεί ακόμα το πρόγραμμα" και να πάρω τηλ. αύριο... (Με λίγα λόγια, αν περιμένω να τηλεφωνήσω αύριο για να πάω να καταθέσω αίτηση την Τετάρτη, χάνονται οι δύο από τις 10 εργάσιμες. Ωραία...)Ομως δε μου είπε τίποτε για Τρίτη ή Πέμπτη, το θεωρώ παρανοϊκό να μας χάνουν τις ημέρες έτσι. Οποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει. (Αλήθεια, πώς μαθαίνουμε σε ποιο από τα γραφεία κάθε Δ/νσης κάνει αίτηση η κάθε ειδικότητα; Τα δύο τελευταία χρόνια πάω στο 3ο γραφείο της Δ' Αθήνας, αλλά πώς θα μάθουμε αν ισχύει το ίδιο για φέτος;)
απο τη δευτεροβαθμια δ αθηνων μου ειπαν οτι αυριο τριτη και την πεμπτη δεν θα γινουν οι αιτησεις λογω των εξετασεων.θα βγει ειπαν και ανακοινωση στο internetμε καποια επιφυλαξη παντα
Ας ρωτησω κατι κι εγω... Για να ενταχθει καποιος στον πινακα για το 24μηνο αρκει να βαλει χ στο αντιστοιχο κουτακι,σωστα???Δεν χρειαζεται και καποια αλλη αιτηση??