0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στον πίνακα του 24μηνου που θα ανακοινωθεί, θα είναι μέσα όσοι έχουν μόρια από κάποιον ΑΣΕΠ ή πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις;
Καλό μεσημέρι σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι : είπαμε ότι το κουτάκι που λέει:" Θέλω να ενταχθώ στον πίνακα του 24μηνου", το συμπληρώνουν μόνο όσοι έχουν 24 μόρια προϋπηρεσίας και επιτυχία ΑΣΕΠ. Δηλαδή, η απορία μου είναι η εξής: στον πίνακα του 24μηνου που θα ανακοινωθεί, θα είναι μέσα όσοι έχουν μόρια από κάποιον ΑΣΕΠ ή πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις;
Παράθεση από: swtia στις Μαΐου 20, 2008, 01:26:37 pmπροσεξατε οτι πλεον δεν υπαρχει το κουτακι για το ναι σε ολα στους ωρομισθιους οπως στις παλιες αιτησεις?Ούτε πέρυσι υπήρχε "ναι σε όλα" στους ωρομισθίους!
προσεξατε οτι πλεον δεν υπαρχει το κουτακι για το ναι σε ολα στους ωρομισθιους οπως στις παλιες αιτησεις?
1ον Δεν ανέφερε πουθενά ότι είναι επιτυχούσα.2ον Γιατί η δουλειά σου να μάθει ότι έκανες τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια? Στείλε τη μάνα σου, τη θειά σου.......όποιον έχεις ευκαίρο τέλος πάντων να τα υποβάλει για εσένα. 3ον Στον ενιαίο δε βλέπεις το όνομά σου? Έχεις ξανακάνει τα χαρτιά σου για να μπεις στον πίνακα?
Μπορει καποιος να μου πει: την 2η σελιδα, ποιος πρεπει -ποιος χρειαζεται να την συμπληρωσει?Την πρωτη σελιδα, κατω στον πινακα αναπληρωτων, δηλωνει περιοχες οποιος θελει να παει για αναπληρωτης.Πισω, ο πρωτος πινακας λεει για ωρομισθιους. Ποιος δηλωνει εκει?Εγω νομιζω οτι ωρομιθιοι=καθηγητες ΠΔΣ.Υπαρχει μηπως και ωρομισθιοι=αναπληρωτες?Αναπληρωτες δεν εχουν φουλ ωραριο? Η ωρομισθια που κολαει?